Spre finalul reprizelor: Timișul Șag – CSC Peciu Nou 0-2. Primă înfrângere acasă în tur. Campioana de toamnă din 2021 urcă momentan pe primul loc. Declarații

Anul trecut, la final de noiembrie, CS Phoenix Buziaș pierdea la Comloșu Mare iar CSC Peciu Nou devenea campioană de toamnă a ediției 2021/2, la încheierea turului în Divizia D Timiș. Anul acesta, la înțelegere pentru a intra mai repede în vacanță, CS Timișul Șag și CSC Peciu Nou s-au întâlnit miercuri după-amiază în devans, inaugurând ultima rundă a ligii a patra județene, iar rezultatul, 0-2 (0-1), stabilit prin goluri pe finalul reprizelor, primul, cu capul în urma unei lovituri libere, cel de-al doilea, în urma unei erori defensive, i-a ridicat pe alb-verzii vizitatori pe primul loc, cel puțin până sâmbătă, când CSM Lugoj va juca pe teren propriu în etapa a XIX-a cu Flacăra Parța.

Într-adevăr, încă două divizionare ”D” timișene au încheiat deja din luna noiembrie parcursul în turul campionatului, după CS Comloșu Mare, care nu va mai juca la sfârșitul săptămânii dat fiind retragerea din întreceri a Unirii Tomnatic, miercuri venind și rândul celor din Șag respectiv Peciu Nou, care au jucat în devans de la ora 14, în fața a circa 70 de spectatori, pe un teren greu, foarte moale.

Învingători fiind oaspeții din Peciu Nou, care au săltat măcar temporar pe primul loc, cu un punct avans în fața lugojenilor, în vreme ce Timișul Șag a rămas pe locul 7, pe care l-ar putea pierde la încheierea turului doar dacă Unirea Sânnicolau Mare va câștiga sâmbătă la Gătaia.

După victoria din etapa trecută de la Jimbolia, a venit și una rece pentru Timișul, suferind cu un rezultat identic prima înfrângere pe teren propriu din acest tur de campionat, într-un meci cu multe cartonașe galbene acordate de arbitrul Nicolescu, câte șase de fiecare echipă.

Și două goluri marcate, primul fiind înscris în minutul 34, atunci când vizitatorii de pe locul 2 au beneficiat de o lovitură de la 30 de metri lateral dreapta, executată de Denis Bud în fața porții, de unde, de la 6 metri, cu capul, Ciprian Ștreangă a deschis scorul: 0-1.

De la pauză, în repriza a doua, antrenorii au efectuat câte trei-patru inlocuiri, Alex Rus fiind schimbat în minutul 58 cu Radu, Gălan în minutul 70 cu Buruiană și Ștefan în minutul 76 cu Cristescu, respectiv Bud în minutul 46 cu Pițigoi, Giuricici în minutul 54 cu Stoica, Szalkai în minutul 65 cu Teslariu și atât Filimon cu Matei cât și Răzvan Rus tot în minutul 76 cu Vlădic, iar unul dintre cei intrați în joc a dublat diferența cu cinci minute înainte de final, atunci când un fundaș a trimis mingea acasă, portarului Toma, iar ”vulpoiul” Lucian Stoica a speculat eroarea, ciupind mingea din careu pe lângă goalkeeper.

Saltul pe locul 1 era confirmat, forțându-i pe lugojeni să învingă sâmbătă acasă pentru a și-l recăpăta. Clasamentul actualizat și programul rundei finale a turului în Divizia D Timiș, pe coloana datelor tehnice în secțiunea Fotbal.

Mai jos, echipele și declarațiile.

La fluierul arbitrului Bogdan Nicolescu au jucat formațiile:

Timișul Șag : 33. Cristian Toma – 19. Adrian Bungău, 6. Ciprian Palade, 3. Raul Volosciuc,  11. Robert Ștefan – 14. Alex Rus, 2. Michael Acheampong, 5. Iulian David (cpt), 9. Răzvan Banu, 10. Gheorghe Costescu, 8. Răzvan Gălan.

Rezerve la start: 15. Alin Buruiană, 26. Paul Cojocaru, 20. Alex Belteki, 17, Ionuț Gîltofeț, 18. Adrian Cristescu, 17. Flavius Lazea, 7. Ovidiu Radu. 

Antrenor-jucător: Adrian Bungău. Antrenor secund: Florin Damian. Delegat: Adrian Ianoșev.

CSC Peciu Nou:1. Alexandru Dubou – 2. Michel Rosenblum, 13. Cristian Scutaru,4. Ciprian Ștreangă, 15. Robert Szalkai – 20. Valentin Ilaș, 10. Brian Filimon, 27. Denis Bud, 11. Marco Giuricici, 25. Narcis Voroș, 8. Răzvan Rus.

Rezerve la start: 1. Alexandru Doboșan, 88. Bogdan Teslariu, 5. Marius Matei, 14. Adrian Vlădic., 35. Lucian Stoica, 9. Răzvan Pițigoi, 7. Alexandru Nan.

Antrenor: Răzvan Popaluca. Antrenor secund: Claudiu Potra. Delegat: Eugen Csapo.

Adrian Bungău (antrenor Timișul Șag): ”Ne-am dorit mai mult de la acest meci, din păcate nu ne-a ieșit. Este prima înfrângere din acest campionat acasă. Îi felicit pe băieți, este meritul lor pentru ceea ce au realizat până în prezent și ne dorim să continuăm tot așa, chiar și mai bine. Sunt mândru de ei, am venit la această echipă când aveau numai trei puncte, iar acum am terminat turul cu 29 de puncte. Eu spun că am realizat maximum din ce se putea îndeplini. Doresc să mulțumesc domnului primar Flavius Roșu și lui Adrian Ianoșev pentru condițiile pe care ni le asigură!”

Răzvan Popaluca (antrenor CSC Peciu Nou): ”Îi mulțumim bunului Dumnezeu că am terminat cu bine turul campionatului, pe locul secund deocamdată. Băieții s-au prezentat exemplar pe un teren foarte, foarte greu și moale. Este o victorie foarte muncită și băieții merită toată lauda. După acest ultim joc încheiat cu o victorie, doresc Sărbători Fericite tuturor oamenilor de fotbal, jucătorilor, antrenorilor și românilor de ziua Națională a României, multă sănătate și La mulți ani!”

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: