„N-am fost cu nimic inferiori.” Stan, după remiza albă a Dumbrăviţei cu CS al Armatei din cazarma MApN finanţată de toţi românii

Al doilea cel mai bine clasat club comunal din fotbalul românesc, CSC Dumbrăviţa, în a şasea etapă deja ancorat în zona play-off din primele 12 ale noului campionat în Liga 2, a ţinut meritoriu piept cu brio roş-albaştrilor Ministerului Apărării Naţionale, „departament armat” finanţat din dările tuturor românilor, anomalie exersată chiar şi la aproape 34 de ani după schimbarea blănii lupului, în pofida căreia „buturuga mică” de lângă Pădurea Verde a rămas pe poziţii într-un salt notabil de la un sezon la altul, 0-3 tot pe „Ştefan Dobay” în august 2022 cu „militarii”, 0-0 astăzi de la 11. Bănăţenii ţinându-i astfel sub ei pe cei din Ghencea, la 3 puncte, în condiţiile în care un 1-0 le-ar fi fost suficient bucureştenilor pentru a le-o lua în faţă. Ar fi fost însă întrutotul nedrept, comentariul LIVE TEXT al meciului fiind accesibil aici, iar rezultatele zilei, programul viitor şi ierarhia actualizată, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal. 

După cel de-al şaselea joc pe teren propriu al noului sezon, şi acesta fără înfrângere, antrenorul principal al timişenilor din Liga 2, Cosmin Stan, a remarcat că „noi am fost o gazdă super-ospitalieră la toate meciurile. Niciodată nu am avut probleme cu echipele oaspete. Ba chiar am fost de acord să jucăm meciul cu CSA Steaua duminică, pentru că ni s-a părut normal aşa, ei având meci miercuri seara în Cupa României cu Rapid. Ne-a sunat Gabi Boştină de la ei, ne-au propus să jucăm duminică şi nu am avut nicio problemă. Mai departe, ei trebuiau să facă demersurile, pentru că nu noi am cerut reprogramarea. Nu ştiu din ce cauză nu s-a mai mutat meciul. Am fost oameni, suntem ospitalieri, primim pe toată lumea la noi în casă aşa cum trebuie. Dar de când joc fotbal, n-am mai văzut ca o echipă să fie ironizată la încălzire timp de 25 de minute încontinuu. E vorba de galeria lor. Nu mi se pare normal să se întâmple aşa ceva pe un stadion de fotbal. În jocul nostru, au fost multe puncte bune, multe lucruri bune. Multe faze reuşite. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că Steaua e o echipă bună, care a început campionatul cu probleme, dar îşi revin încetul cu încetul. E o echipă cu jucători de valoare şi cred că ne-am ridicat la nivelul lor. Nu cred că am fost cu nimic inferiori la jocul de astăzi. Comparaţi bugetul nostru şi bugetul lor, lotul nostru cu lotul lor. Noi suntem CSC Dumbrăviţa, ei sunt Steaua Bucureşti. Şi cu asta cred că am spus totul!”

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: