Stanache după Periam – Cermei 1-1: ”Am introdus în teren mulţi jucători care nu au evoluat ca titulari pe parcurs”

Remiză conturată până la pauză la căderea cortinei peste ediția 2020-2021 în Seria 8 între vecinele de pe locurile 7-8, despărțite de 3 puncte, și care și-au păstrat ordinea în favoarea gazdelor timișene nou-promovate, conturând astfel un bilanț uniform cu câte 6 succese, rezultate de egalitate și înfrângeri, la capătul unui retur cu 3 apariții invincibile pe ultimul tronson. Regina remizelor în seria vestică nu s-a dezmințit cu încă un 1-1 acasă: CS Avântul Periam – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 1-1 (1-1).

Gazdele au deschis scorul în minutul 18 prin juniorul Alexandru Maier, cu latul, de la 14 metri, în stânga portarului, la o pasă în adâncime primită de la Toma. Dar după vreo 5 minute de joc autorul golului, Maier, s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească terenul, înlocuit fiind de alt junior, Florin Dobie.

În minutul 32, la o inexactitate a celor doi fundaşi centrali ai gazdelor, Bobu şi Mureşan, Radu Popa a profitat şi nu a iertat, învingându-l din apropiere pe portarul Ciui. Avea să rămână 1-1, fără ca Gloria să-și ia revanșa pentru acel 0-2 acasă de la finele sezonului de toamnă, în 7 noiembrie 2020.

Remiza etapei a 18-a în C8, celelalte rezultate și clasamentul final fiind enumerate pe coloana datelor tehnice.

Marius Stanache (antrenor principal CS Avântul Periam): ”A fost un joc slab pe fondul echilibrului de forţe între cele două formaţii, dar sunt mulţumit că am introdus în teren mulţi jucători care nu au evoluat ca titulari pe parcursul acestui campionat. Jucătorii merită toată lauda că au încheiat neînvinşi după ultima etapă şi obiectivul nostru a fost îndeplinit, rămânerea în continuare în acest eşalon.”

*

Au jucat următoarele formaţii…

Periam: Ciui – Siminiceanu (min. 80, Laza), Mureșan, Bobu, Mihoc – Toma (min. 65, Mager), Oancia (min. 65, Trandu), Mînecan, Maier (min. 23, Dobie) – Olteanu, Gălățan (min. 65, Tulcan).

Antrenor: Marius Stanache.

Rezerve: Bîlc – Artimon, Moldovan, Stănilă.

Cermei: Gârlea – Stoianovici, Iuga, Sabău, Ivan – Salka, Lazăr – Mateucă, Ursoi, Bodri – Radu Popa.

Antrenor: Flavius Moisă

Rezerve la start: Cristea, Deak – Rotar, Mocan, Șimăndan, Țurcanu, Pop.

Arbitri: Ciorbea (Braşov) – Ungvari (Covasna), Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc). Observator de arbitri: Ciotlăuș (Deva); delegat de joc Lupșa (Caransebeş).

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: