Start în două serii ale ligii a VI-a „Promoţie”. Şi nemulţumiri la prima optime a Cupei României, Viitorul Igriş – Pesac 3-2, vizavi de barem şi arbitraj

Ultimul weekend din martie, primele… semne ale primăverii în liga a VI-a judeţeană Timiş, „Promoţie”, în care două dintre cele 4 serii au pornit la drum. Şi s-a mai jucat deja şi în optimile fazei judeţene a Cupei României. Pe scurt.

Returul Seriei I şi Seriei a II-a în „Promoţie” va demara la sfârşitul săptămânii viitoare. Până atunci, s-a pornit la drum în alte două serii, rezultatele şi clasamentele actualizate fiind enumerate pe tradiţionala coloană a datelor tehnice în secţiunea Fotbal.

Seria a III-a

Lider este AS FC Chişoda cu 37 de puncte, urmat de Srbianca Giuchici cu 35 de puncte, iar pe locul trei Gruppo Select cu 32 de puncte.

CS Millenium 2 Giarmata – LPS Banatul Timişoara 4-2 (2-1). 

Au marcat Denis Coiov două goluri şi Alin Marin (două goluri) respectiv Alexandru Baciu şi Iasmin Uşurelu

CFR Timişoara – Auto Timişoara 5-2 (3-0): Bogdan Minuţ 3 goluri şi Andrei Paşca două goluri, respectiv Bogdan Bucăţeanu două goluri.

AS Roma Florin Pădurean – CS Timişul 3 Şag 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat cu două minute înainte de final de Jan Merceac. Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Cerneteaz.

FC Porto Bega Timişoara – ACS Kids Sânmihaiu Român 2-4 (1-2).

Marcatori: Lorenzo Iacob și Florin Iacob, respectiv pentru învingători Denis Andraş două goluri, Sebastian Smochină şi Alexandru Şandor.

De menţionat că oaspeţii s-au ales cu eliminarea a 2 jucători, pentru cumul de cartonaşe galbene, şi anume Ionuţ Voi şi Denis Andraş, în partea a doua a reprizei secunde.

Jocul s-a disputat pe terenul din localitatea Utvin, astăzi de la ora 15.

Meciul ASU Politehnica – AS FC Chişoda a fost amânat. Iar echipa Gruppo Select a stat în această etapă.

*

Seria a IV-a

Olimpia Darova e în frunte şi în continuare cu 39 de puncte, urmată pe locul secund de Olimpia Bucovăț cu 35 de puncte.

AS Sinteşti – Olimpia Darova 0-4 (0-2): Alexandru Voicu două goluri, Sergiu Sergiu şi Ionuț Dzitak.

AS Steaua Roşie Stanciova – Viitorul Chevereşu Mare 9-2 (5-1).

Pentru învingători au înscris: Cosmin Codreanu 4 goluri, Emanuel Emi, Raul Hantea, Zlato Ivanov, Sergiu Moldovan şi Octavian Hau.

Foresta Mănăştiur – Olimpia Bucovăţ 0-2 (0-0).

Marcatori: Adrian Nohai şi Ciprian Curălaru.

Iar în Cupa României, primul joc din optimile ediţiei în curs a fazei judeţene a fost programat la Igriş, unde echipa locală, Viitorul, a preluat conducerea în fiecare repriză a întâlnirii eliminatorii cu Şoimii Pesac, iar apoi şi pentru a treia oară în minutul 87, localnicii câştigând cu 3-2 (1-0) şi calificându-se astfel în sferturi.

Sorin Druţă (min. 40, 61) şi Sorin Michi (min. 87) au marcat golurile calificării, Levi Jarda (min. 47) şi Denis Komives (min. 70) egalând fiecare pentru Şoimii.

Delegaţii cluburilor au fost nedumeriţi de ce au plătit barem de arbitraj şi pentru observator de liga a patra, „căci noi suntem în Promoţie”. Iar delegatul oaspeţilor a fost total nemulţumit de arbitraj: „Ne-au tocat cu fulgi cu tot, un jucător de-al nostru, portarul, a fost nevoit să părăsească terenul accidentat. Iar alţi doi jucători cu plagă deschisă pe picior. Arbitrajul ne-a dezavantajat total!”

Cât despre amicale, AS Steaua Roşie 2 Variaş – CS Avântul 2 Periam 1-1 (1-0) şi AS Partizan Diniaş – Inter Foeni 1-2 (0-1).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: