Start în liga a V-a ”Județ” cu un 19-0 pe pielea unei retrogradate în ”Promoție”. Titi Varga deschide scorul cu o ”liberă marca Piticu” dar Obilic ia 7 iar Buruiană e ”smuls” din teren, Berbece împunge de 3 ori

Penultimul weekend al lunii august a adus startul noului sezon al Campionatului Județean Timiș, cu de toate, de la rezultate de 19-0 până la ajungerea din urmă a marii perdante a ediției trecute, din Bazoș, egalată la Vucova de la 0-2 în ultimele 25 de minute. Altfel, într-o reeditare a unui duel fruntaș în Seria a II-a, campioana Juventus a răsturnat scorul la Pișchia la 3-1, de la 0-1 la pauză pentru Galaxy. S-au ivit din păcate și primele acte de indisciplină, cât despre Titi Varga, un exemplu de urmat – într-adevăr evergreen, cu un gol din lovitură liberă de la semidistanță, marcă înregistrată. Detalii în plus, în continuare. Rezultatele complete și programul rundei a II-a, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal, laolaltă cu datele tehnice din SuperLiga, Liga 2, Liga 3, Divizia D Timiș, liga a VI-a ”Promoție” și Liga 1 Feminin. 

Seria 1

CS Unirea Sânnicolau Mare 2AS FC Dacia Cărpiniș 7-3 (3-1): Tomas Cozma două goluri, Marco Contescu două goluri, Alexandru Mesaroș, Octavian Covaci și Andrei Manoliu, respectiv Florin Călușaru, Laurențiu Balaș și Denis Lupancu.

Mureșul Cenad – Banatul Teremia Mare 3-2 (1-0)

Chiar și în absența antrenorului Iosif Harkai, prezent în calitate de naș la o cununie civilă, gazdele s-au impus prin golurile reușite de Dănuț Pârghie, Bogdan Wilheim și Dragan Jivici, semnând o victorie cu greu conturată. Care va să zică nou-promovata Banatul și-a găsit nașul la Cenad.  

AS Gelu – AS Plavii Delia Sâmpetru Mare 4-1 (2-0).

Cristi Berbece din nou la rampă, cu trei goluri, completat de Vasile Palkovacs.

AS Olimpia Lenauheim AS Tricoul 1 Iunie Timișoara 1-1 (1-1). Ionuț Prodan a deschis scorul pentru timișoreni în minutul 20, gazdele au egalat 10 minute mai târziu din lovitură de la 11 metri.

*

Seria 2

ACS Electrica 1929 Timișoara – CSC Dudeștii Noi 1-3 (0-1): Robert Bălan, respectiv pentru învingători Călin Greck, Daniel Turbureanu și Ghiță Bostan.

CS Timișul Șag 2 – AS Obilic Sânmartinu Sârbesc 7-1 (4-1).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 10 prin Constantin Varga cu un șut de la 30 de metri din lovitură liberă. După aceea a urmat însă dezastrul pentru nou promovata din ”Promoție”. Juniorul Ovidiu Rad (n. 2004) a marcat 4 goluri, completat de Ionuț Gîltofeț și Anghel Rareș cu două reușite. La pauză, jucătorul Constantin Buruiană a fost înlocuit în efectivul ”sârbilor” și a luat loc pe banca de rezervă, în minutul 56 arbitrul Cosmin Ripan atenționându-l să stea linistit, căci altfel îl avertizează. Înfuriat, Buruiană a protestat cu ”ai curajul…” și a primit cartonașul galben, intrând nervos în teren, unde l-a bruscat și lovit cu pumnul în bărbie pe central, care îi arătase cartonașul roșu. Doar oamenii de ordine și Poliția l-au temperat după cartonașul roșu, părăsind incinta terenului.

ACS Juventus Pișchia – ACS Galaxy Timișoara 3-1 (0-1): Alex Gaidoș și Claudiu Fulga cu două goluri, respectiv Valeriu Cruceru din lovitură de la 11 metri. Din minutul 70, oaspeții au rămas în 10 jucători, Florin Ilie fiind eliminat pentru două cartonașe galbene.

Unirea Cerneteaz – AS Utvin 6-1 (4-0): Cristian Dubovan două goluri, Cristian Iorga, Robert Cârmaci, Ciprian Bogdan și Ionuț Kalanioș, respectiv Sebastian Soș.

Unirea Banloc – Viitorul Bencec 4-2 (2-2): Alex Botorea două goluri și Alin Tomeniuc două goluri, respectiv Răzvan Cernăușan două goluri.

*

Seria 3

AS Recaș – AS Berini 3-0 (2-0): Deian Cocoțan, Raul Hantea și Alexandru Banu.

Sportivii recășeni i-au oferit un frumos cadou antrenorului Sorin Micșa, un succes la zero, cu ocazia aniversării săptămâna aceasta a zilei de naștere. Întreaga echipă i-a dedicat victoria și a intonat ”La Mulți Ani!” 

AS Viitorul Sacoșu Turcesc – CSC Vulturii Boldur 1-5 (1-3): Alexandru Streinu, respectiv pentru învingători Abel Buciuta, Alexandru Tripon, Roberto Ardelean și Daniel Pantoni, Alin Faur înscriindu-și un autogol.

Un moment inedit pe terenurile de fotbal la înscrierea unui gol, Roberto Ardelean fiind felicitat de iubita lui tocmai pe suprafața de joc la reușita cu numărul 4 pentru cei din Boldur.

AS Bacova – AS Voința Iosifalău 5-2 (2-0): Armin Șultz două goluri, Abi Șultz două goluri și Andrei Rigo din lovitură de la 11 metri, respectiv Tudor Chiricescu și Florin Cădariu.

AS Meget Remetea Mare – CS Nițchidorf 3-5 (2-3): Claudiu Lupșescu 3 goluri, respectiv Raul Ițu 3 goluri, Cosmin Iștfan și Raul Gyori.

CSO Făget – Phoenix 2 Buzias 6-0 (2-0): Mihai Rădac 4 goluri, Sergiu Țofei și Georgian Berzava.

AS Progresul Vucova – AS FC Bazoș 2-2 (0-1)…

Gazdele au revenit prin golurile lui Alexandru Ciontu (min. 66) și Nicușor Mica (min. 76), după ce Denis Vînătu (min. 30) și Eugen Pistrițu (min. 55) înscriau pentru vicecampioana seriei.

Iar scorul rundei, CSC Belinț – AS Tormac 19-0. Fără multe alte comentarii, în condițiile în care se știe, inclusiv la AJF Timiș, că gruparea vizitatoare retrogradase la încheierea ediției trecute de la acest nivel al cincilea, ”Județ”. Câte goluri ați dori oare domnilor să încaseze cei din Tormac într-un meci mai spre finalul ediției, dacă a luat-o din loc cu sacul plin!?

În orice caz, la pauză a fost deja 10-0, marcatorii jocului fiind următorii: Răzvan Dragomir cu 5 goluri, Robert Watzulek 5 goluri, Lucian Ionescu 3 goluri, Deian Ștefănescu două goluri, Andrei Cut, Ionel Corjescu, Costel Vieru, Claudiu Podean. Cu așa o apărare în față, până și clasamentul golgeterilor este decăzut în derizoriu, nemaifiind la fel de elocvent.

*S-au mai disputat și jocuri amicale, precum de exemplu Unirea 2 Tomnatic – Spartak Gottlob 7-0 sau AS Olimpia Darova – AS  Vulturii Știuca 3-2 (2-1), prin golurile lui Miși Bejera, Sorin Dumitru și Fabian Roșu, respectiv Vasile Voșca de două ori.

Mâine, o revenire sub formă de urmări pe marginea rundei secunde în eșalonul imediat superior, Divizia D Timiș.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: