Start în returul ligii a VI-a ”Promoție” Timiș. Oros (Foeni) detronează cu 3 goluri liderul Seriei 1, Obilic, liderul Seriei 4, Iosifalău, înscrie 4

Ultimul weekend din martie a adus prima etapă din sezonul de primăvară în liga a VI-a ”Promoție” Timiș. Scurte notițe.

A venit așadar și rândul campionatului de ”Promoție” al eșalonului șase să pornească la drum în retur, ultimul la rând, după reluarea întrecerii în Divizia D Timiș, acum două săptămâni, și în ”Județ” – liga a V-a, săptămâna trecută. Toate rezultatele, programul viitor și ierarhiile la zi în cele 3 eșaloane diferite, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

În Seria I din ”Promoție”, lider este AS Viitorul Ionel, cu 23 puncte, la egalitate de puncte cu Obilic Sânmartinu Sârbesc, despărțite la golaveraj. Pe locul trei, cei din Jamu Mare cu 19 puncte.

În prima rundă din retur. victoria obţinută de Viitorul Ionel în deplasare a săltat-o pe locul 1, dat fiind și înfrângerea fostului lider Obilic, egalat la puncte dar având un golaveraj inferior. Într-adevăr, AS Inter Foeni – Obilic Sânmartinu Sârbesc 3-1 (2-1).

Victorie pentru elevii pregătiţi de Adrian Falub în faţa liderului Obilic prin hat-trickul reuşit de Narcis Oros în minutele 5, 32 și 79, golul de onoare al vizitatorilor fiind înscris la 2-0 de Cristian Racocianu (min. 39).

În Seria a II-a lider este Banatul Teremia Mare cu 22 puncte, secondat de Pobeda II Star Bişnov cu 16 puncte, la egalitate cu Olimpia Lenauheim.

Liderul Banatul Teremia Mare a repurtat o victorie la ”masa verde” întrucât echipa Recolta Fibiş s-a retras din campionat. Iar următoarele clasate, de pe locurile doi şi trei, au remizat 3-3.

În Seria a III-a, prima etapă din retur va demara peste două săptămâni. Lider este CSC Ghiroda și Giarmata Vii II, cu 16 puncte, secondat de ASU Politehnica Timişoara cu 14 puncte, urmată de AS Roma Florin Pădurean cu 14 puncte. 

În Seria a IV-a, lider este Voinţa Iosifalău cu 21 puncte, secondat de cei din Niţchidorf, cu 20 puncte.

Voinţa Iosifalău – AS Margina 4-0 (2-0).

Succes clar pentru liderul actual, prin golurile marcate de Marius Gîscă, Tudor Chiricescu (două) şi Traian Ciobanu.

AS Dumbrava – AS Niţchidorf 3-4 (2-0): Raul Jucşor două goluri și Dragoş Oprea, respectiv pentru învingători Raul Iţu două goluri, Denis Stoian şi Rafael Gyori. Cu acest succes, ocupanta locului secund se menține în continuare în plasa liderului, la un punct diferenţă.

AS Şoimii Ghizela – AS Viitorul Sacoşu Turcesc 1-1 (0-0).

Au marcat Claudiu Sebok respectiv Cosmin Rusu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: