Start și în ”Daciada 2 Covriguvid-1984 pe Repede Înainte”: rezultate

AJF Timiș îi zice Cupa României, vise umede în condițiile jucării a doar 3 meciuri în faza inaugurală a așa-zisei întreceri eliminatorii, al cărei rang și denumire sunt dezonorate de înșiși organizatorii săi prin formula emanată peste noapte pe repede înainte la ceas de primăvară, cu câteva grupări la start. Așa au fost pseudocampionatele, așa e și ”Cupa”, de fapt ”Daciada 2 Covriguvid-1984 pe Repede Înainte”. Și de ce al doilea sezon compromis în ”fotbalul mic”? Pentru mascarada ”pLandemiei”, urzită de oculta satanică mondială pentru turmele de bizoni și oi ce-și merită de fapt soarta. 

Turul de calificare a avut loc joi seară, formațiile vizitatoare calificându-se în sferturile de finală. Și anume…

AS Steaua Bulgăruş – Atletico Liebling 0-4 (0-2).

Victorie fără emoţii pentru elevii pregătiţi de antrenorul-jucător Bogdan Mihuţ, prin golurile marcate de Segiu Iorgovan (în minutele 7, 40,  82) şi Marius Ştrango (min. 53). În fotografie, Atletico Liebling.

Meget Remetea Mare – Unirea Grabaţ 1-3 (1-1).

Au marcat: Florin Coşa (min. 14), respectiv pentru învigători Vasile Vincu (min. 19, 63) şi Dan Lupea (min. 98).

AS Niţchidorf – Unirea Jimbolia 4-6 (2-3).

Faza a II-a, sferturile programate sâmbăta viitoare, 26 iunie, va aduce la start și celelalte 5 cluburi care au acceptat compromisul alinierii în pseudo-”Cupă”: Unirea Grabaţ – Comloșu Mare; Atletico Liebling  – Peciu Nou; Unirea Jimbolia – Unirea Sânnciolau Mare și CS Timișul Șag – CSU Universitatea de Vest din Timişoara.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: