Stimată AJF Timiș, nu faceți ”o Mitică”? GALERIE FOTO… LIVE: Auto – Deta 1-0 la pauză, în uvertura etapei a 27-a în Divizia D Timiș

Dacă tot ne delectează AJF Timiș în etapa a 27-a a Diviziei D Timiș, programată în Săptămâna Mare, cu jocuri în 4 zile diferite, începînd de astăzi, atunci vă venim în întîmpinare cu detaliile primei părți a meciului FC Auto – AS FC Deta, uvertură a rundei, cu startul la ora 17 și avînd 1-0 la pauză. Și cu o întrebare pe adresa forului județean…

Interogație conturată astăzi, după ce am aflat că unul dintre meciurile etapei, Luceafărul (Avântul Bobda) – Timișul Șag, devansat ieri de joi pentru mîine de la ora 11, a fost în cele din urmă reprogramat la ora sa inițială, tot joi de la ora 18, la constatarea oaspeților că n-ar putea alinia un 11 la orele dimineții, cînd mulți jucători își cîștigă pîinea cea de toate zilele.

Într-adevăr, suntem în Săptămâna Mare, în care domnește un spirit de armonie, îngăduință și bună înțelegere, dar de ce ar permite chiar și acum AJF Timiș cu asemenea larghețe ca adversarele să se înțeleagă în privința zilei și a orei de start!?

Pentru că, iată, unele formații doar par a se înțelege, pentru ca apoi să realizeze că nu pot de fapt onora înțelegerea, fiind nevoite să dea înapoi. Atunci de ce a mai stabilit AJF Timiș ca zi și oră de start a etapei joi de la 18, dacă un meci ajunge să se dispute astăzi, un altul mîine dimineață (Mama Mia – CS Ghiroda, de la ora 11), iar altul marțea viitoare, CS Chișoda – Spartak, pentru a nu mai pomeni de Luceafărul – Timișul, ba miercurea la 11, ba joia la 18!? Nu e hilar?

Faceți-o atunci lată, chiar și fără televizări, și adoptați ridicola abordare a ”Ligii lu´ Mitică”, una cu nici măcar două meciuri din totalul de 9 în aceeași zi și la aceeași oră…

Cât despre Auto – Deta în prima sa parte, Cădariu a ratat deschiderea scorului în minutul 12, singur cu portarul, de la 10 metri, pentru ca în minutul 35 noul intrat Leleczi să scape pe contraatac și să înscrie din 16 metri, stabilind scorul la pauză… 1-0.

FC Auto Timișoara: Ilie – Agoston, Cine, Kosak, Cicoare, Sturza (min. 28, Leleczi), Cădariu, Schipor, Rancz, Boldea, Taub.

Antrenor: Petre Vlătanescu. Pe bancă: Ionescu, Buz, Pitic, Boceanu, Al Helou, Rotaru.

AS FC Deta: Cosmoș – Picioruș, Paraschiv, Schwartz, Gherasim, Pantiș, Rusu, Pripas, Stan, Marta, Babescu.

Antrenor: Marian Pripas. Pe bancă: Mioc, Pav, Deliu, Franc, Koning jr.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Roxana Malac Cișmaș și Patricia Samșudean. Observatori: Nicolae Pleșa și Eugen Iercu.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 2

 


Alte articole legate de acest subiect: