Stoicov: „Ne trebuie 2-3 de la prima echipă”

Adrian Stoicov, care a fost lipsit sâmbătă la Giarmata de aportul câtorva polişti, printre care Belu-Iordache, Dobricean sau Fuchs, a fost nevoit să renunţe la pauză şi la serviciile lui Andrei Dăruială, urmărit de ghinion cu accidentările, care s-a ales cu un hematom pe gambă, postul pe dreapta fiindu-i preluat de Iovan, în locul căruia a „coborât” Zaluschi, Constantinescu fiind introdus la reluare la mijloc.

După remiza albă, a patra la rând fără gol marcat, Stoicov a remarcat că „am fost mai proaspeţi spre finalul meciului, după ce am dominat în partea a doua. Este un rezultat echitabil”, subliniind şi utilizarea unor tineri ca Dorin Rotariu, născut în 1995, Constantinescu (1993), din minutul 46, sau Altmayer (1994), ca politică de rodare şi promovare a juniorilor, în cazul ultimului fiind un motiv de bucurie şi pentru tatăl fotbalistului, ex-arbitrul Sorin Altmayer, prezent în tribună după cei 8 kilometri alergaţi dimineaţa.

De fapt, cu excepţia căpitanului Popa şi a lui Zaluschi, născuţi în anii ´80, poliştii au avut în teren titulari din 1990 şi mai tineri.

„Dacă eram mai atenţi, am fi avut cel puţin 5 puncte în plus, dar neglijenţe ca şi la Caransebeş ne-au costat scump. Primele 3 etape ale turului le-am început destul de prost, apoi am avut 5 rezultate bune iar jocul cu Şcolar Reşiţa ne-a dat peste cap. Mă bucură totuşi că am încheiat turul cu un punct muncit, şi am cules 21. Totuşi, jucând cu juniori, în perspectiva returului cred că ne trebuie 2-3 de la echipa mare, pentru a nu avea emoţii în privinţa supravieţuirii”, a mai spus Stoicov, care a etichetat vice-liderul Bihorul Beiuş drept una dintre cele mai slabe echipe din serie, „acolo întâmplându-se la meciul nostru însă unele lucruri, din care cauză fotbalul din România e cum e”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Stoicov: „Ne trebuie 2-3 de la prima echipă”

  1. nae catavencu spune:

    Oare numai copilul lui ROTARIU si al lui ALTMAYER au intrat an vederile,,selectionerului” STOICOV??????.DE CE? doar acestia beneficiaza ,,promavari” favorizante.Cine stie raspunde!

  2. Florian spune:

    Ai dreptate nenea Nae. Știi tu ce știi despre interiorul de la Poli.

  3. nae catavencu spune:

    Cand pupi an fund,cu orice te speli tot a rahat mirosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 1

 


Alte articole legate de acest subiect: