Sub semnul echilibrului

Dacă în prima etapă a returului Seriei 8 a Ligii 3 s-au înregistrat 4 victorii acasă și una în deplasare, exact aceleași 5 echipe învingătoare în runda inaugurală din tur impunându-se și a doua oară, în schimb în cea de-a doua etapă din retur s-a egalat recordul întâlnirilor remizate într-o rundă din actualul campionat, trei în totalul celor 5 partide ale reuniunii, printre care și ACS Progresul Pecica – CS Phoenix Buziaș 3-3.

Iar așa cum întâlnirea tur, de la Carani, aducea în 3 septembrie o primă remiză cu goluri între cluburile timișene și arădene în noul campionat, Buziaș – Pecica 2-2, la fel și prima remiză a returului între grupări din județele vecine s-a consemnat cu ocazia aceleiași revederi, de sâmbătă 5 noiembrie, Pecica – Buziaș 3-3, fiind vorba despre al șaptelea rezultat de egalitate între formații din Arad și Timiș în 11 etape, după Chișineu Criș – Ghiroda 1-1, Periam – Chișineu Criș 2-2, Cermei – Ghiroda 1-1, Chișineu Criș – Buziaș 0-0 și Periam – Pecica 2-2.

Nimic nu le-a putut despărți pe Progresul și Phoenix, deși întâlnirea a curs sub pecetea unei potențiale desprinderi pe tabela de marcaj prin prisma unei eliminări dar și a unei lovituri de la 11 metri dictate încă din prima repriză de centralul clujean Flonta, iar după ce am consemnat în scris pe marginea celor întâmplate – accesibile aici, iată mai jos și imagini de la fața locului, surprinse de Sorin Dan Cârstea la partida de sâmbătă de la ora 14.

Pentru buzieșeni urmând vineri de la ora 14, la Carani, reîntâlnirea cu cealaltă nou-promovată, ACB Ineu, vecină inferior ierarhică la 3 puncte pe antepenultimul loc. Apoi, alte 3 etape vor mai urma în Liga 3 în 2022, până în 3 decembrie.

Până una alta, sâmbătă se anunță duelul primelor două clasate, la Lipova, CS Șoimii – CSM Reșița, cărășenii deplasându-se la adăpostul a 5 puncte avans. Ultimele rezultate și programul rundei a XII-a din C8, pe coloana clasamentelor la zi.

Iar Liga 2 tocmai a bifat un duel de podium la încheierea etapei a XIII-a, liderul CSA Steaua desprinzându-se în fruntea ierarhiei grație unui 2-0 acasă cu CS Unirea Dej prin golurile lui Popa și Enceanu din minutele 78 și 89. Datele tehnice, pe aceeași coloană.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: