Surpriză! Mirciov: ”Noi am avut obiectiv X”. Săvoiu: ”Suferim la finalizare”. Pobeda – ACS Poli II 2-1

Depășită în tur, la Timișoara, cu drasticul 9-1, Pobeda s-a revanșat astăzi de la ora 11 în returul cu nou-promovata ACS Poli, ”bulgarii” înregistrând și la întâia apariție acasă din retur același 2-1 cu care se impunea și la primul meci pe teren propriu din acest campionat.

Într-un joc din etapa a XVIII-a a Diviziei D Timiș, prima a returului, Pobeda Dudeştii Vechi – ACS Poli II 2-1 (2-1), ”bulgarii” câștigând și pentru a șasea oară acasă în acest campionat.

Șapte locuri și 16 puncte le despărțeau azi dimineață în ierarhie pe cele două oponente, dar a doua cea mai impenetrabilă defensivă din liga a IV-a timișeană a trebuit să se recunoască învinsă după două goluri primite într-un interval de nici 10 minute din jumătatea secundă a primei reprize.

Așa încât chiar am putea remarca că rezultatul obţinut de ”bulgari” în faţa timişorenilor constituie surpriza etapei. Ratările vizitatorilor l-au exasperat pe antrenorul Adrian Săvoiu şi, contrar cursul jocului, gazdele au marcat din 11 metri, prin portarul Gheorghe Stoianov, în minutul 30. Iar după numai şase minute Ioan Bratan a majorat scorul la 2-0.

Până la finalul primei reprize, în sfârşit, ”satelitul” grupării din Liga 1 a înscris în ultimul minut, tot din 11 metri, transformat de Adrian Sturz.

Depășiți în tur doar la Covaci, cu 1-0 de Voința Mașloc, iar acasă cu 1-2 de cei din Ghiroda respectiv Dumbrăvița, tinerii de la ACS Poli II au suferit așadar doar a doua înfrângere în deplasare de la promovarea în eșalonul 4.

Au jucat formaţiile:

Pobeda: Stoianov – Ciorei, Fibişan, Kalapiş, Bojan, Rafael Mirciov, Toma Budur, Gheorghe Mirciov, Râmneanţu, Vătafu şi Bratan.

Antrenor: Petru Mirciov.

Au mai jucat: Carmin, Barta, Rusu şi Tranculov.

ACS Poli II: Rusu – Haruţ, Sturz, Fridrich, Podină, Popan, Oprea, Potoceanu, Velcotă, Pădurariu, Andrei Sîntean.

Antrenor: Adrian Săvoiu.

Au mai jucat: Gînju, Bîrnoi, Bătrânu şi Kokora.

Au arbitrat: Răzvan Drăgoi – Bogdan Gheorgheoiu şi Petru Gaşpar. Observatori: C. Făniţă şi D. Cârciumaru.

Declaraţii:

Petre Mirciov (antrenor Pobeda): ”A fost un meci echilibrat, cu ocazii la ambele porţi. Poli are o echipă cu mulţi juniori foarte talentaţi şi foarte bună, dar noi am reuşit să marcăm un gol mai mult decât adversarul nostru. Sincer vă spun, noi pentru acest meci am avut ca obiectiv pronostic X, dar mă bucur că a ieşit 1. Doresc să evidenţiez arbitrajul prestat de întreaga brigadă, asemenea arbitraje îmi doresc la toate meciurile. Pentru noi este un semn bun că acestea în sfârşit se pun la punct. Etapa următoare mergem la Unirea Sânnicolau Mare, vecinii noştri, și ne dorim să nu pierdem”.

Adrian Săvoiu: ”Meritam mai mult de la prestaţia pe care am avut-o astăzi, noi am avut ocazii, dar nu am reuşit să marcăm şi, când nu dai gol, le primeşti. Suferim la finalizare dar ca joc băieţii au dat totul, au avut atitudine bună, în faţa unei echipe foarte agresive, pentru care îi felicit! Chiar nici şansa nu a fost de partea noastră, dar asta este…”

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: