Surpriza zilei,Făget. Brazovan:”E un rezultat mare pentru noi!”

După 3 înfrîngeri succesive la scor, AS Arsenal Flacăra Făget a detonat bomba rundei a şasea în Divizia D Timiş, trecînd cu 3-1 (1-1) de ex-divizionara C Mama Mia Becicherecu Mic, şi nu oricum, ci marcînd golurile desprinderii deşi în inferioritate numerică. Mai mult, i-a spulberat oaspetei şi procentajul maxim de puncte…

Gazdele, aflate deja la al patrulea joc pe teren propriu, la Făget, au făcut astfel uitate eşecurile drastice de la CFR Timişoara şi Ghiroda, între care s-a intercalat şi un 0-5 acasă cu ex-liderul Unirea, apărîndu-se cu dîrzenie şi surprinzînd mai bine cotata vizitatoare.

A fost primul succes al făgeţenilor de la un 4-1 pe 18 august, tot acasă, pe-atunci cu AS Peciu Nou. De-această dată a fost 3-1, mai întîi Flavius Felea deschizînd scorul pentru echipa antrenată de Adrian Brazovan, cu un şut la colţ lung. Amfitrionii au fost egalaţi 10 minute mai tîrziu, tot în prima parte, Gîrz punctînd pentru Mama Mia, dar finishul a aparţinut făgeţenilor.

„Este o victorie muncită şi suntem bucuroşi pentru aceste 3 puncte neaşteptate. Sperăm să confirmăm cu echipe de valoare apropiată şi să nu retrogradăm. Avem o echipă cu mulţi jucători tineri, din Făget, o echipă a locului. Sunt componenţi care n-au avut ocazia să evolueze în Divizia C”, a explicat antrenorul-jucător Brazovan, care a admis că „am fost dominaţi, uneori foarte clar, dar ne-am apărat pragmatic, sperînd să nu repetăm jcourile cu multe goluri primite, şi de data aceasta am fost foarte hotărîţi şi atenţi în defensivă”.

Paradoxal, mai slab clasata Arsenal Flacăra a marcat golurile 2 şi 3 după ce a rămas în inferioritate numerică, Neagu primind două cartonaşe galbene şi implicit pe cel roşu, în minutul 75. Astfel, 2-1 a fost opera lui Sorin Tomoş, în minutul 82, iar 3-1 cea a lui Victor Oprea.

„Avem o echipă foarte tînără, pentru care este un rezultat foarte mare. Oamenii din Făget au venit din nou la meci, cîteva sute”, a mai specificat Brazovan, estimînd că „au fost ceva mai mulţi cu Unirea Sânnicolau Mare”. 

„Sunt mulţumit de atitudinea şi efortul tinerilor noştri, care au depăşit o echipă cu aspiraţii de promovare, poate cea mai bună din divizie. Iar noi avem în majoritate copii, mai puţin Tomoş, Felea, Moroaică…”, a mai precizat Brazovan, care a apelat la Cătălin Coca – Paul Nechita, Ovidiu Moroaică, Dănuţ Căliman (Albert Haluska), Răzvan Benescu – Alexandru Neagu, Adrian Brazovan, Sorin Tomoş (Claudiu Papuc), Flavius Felea (75, Adrian Stănilă, mezin de 18 ani), Sergiu Ţofei (Silviu Dumitrescu) – Victor Oprea. Pe bancă: Narcis Laurenţiu – Cristian Gheban, Alexandru Stoica.

„Felicit gazdele, care au arătat ce înseamnă să ai atitudine. Ne-au învins dintr-un eurogol şi două cadouri ale băieţilor mei. Sper că au văzut ce înseamnă să pui suflet, şi asta trebuia să facă şi ei. Să intre pe teren cu tot sufletul, să joace cu inima, cu o bună atitudine, nu să intre pe vîrful degetelor, mai ales că erau cu toţi banii la zi. Au fost şi penalty-uri neacordate, iar cînd nu primeşti ce este al tău, nici n-ai cum să cîştigi. Deşi în prima am jucat bine, partea a doua a fost foarte slabă şi repet, am dominat clar, ei abia au intrat în terenul nostru, dar un autogol şi două cadouri te pot face să pierzi. Poate că uneori aşa trebuie să fie…”, ne-a spus Sorin Bălu, antrenor la AS Nova Mama Mia, care a jucat în formula Culda – Toma, Telescu, Zurbagiu, Radu – Mancaş, Luţă, Jichici, Centea – Gîrz, Hodiş. Au mai jucat Jivan, Onosă.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Surpriza zilei,Făget. Brazovan:”E un rezultat mare pentru noi!”

 1. spartanul lugojean spune:

  BRAVO Arsenal Faget! Sper sa nu retrogradati iar FF sa revina acasa la Faget pt ca inca de la infiintare s-a numit FLACARA si nu Arsenal!

  • Liviu Lugojan spune:

   Flacara e pentru Faget ce is Vulturii pentru Lugoj si ce e Poli pentru Timisoara. Traditzia si istoria sa nu dispara ci doar mercenarii vanzatori si distrugatorii de suflete! – un strigat idilic!

   Forza Vulturii! Hai Fagetu!

 2. nicu spune:

  zise Beleaua….mai lasane draq..cu dumele astea..”marele balu” numai figuri pe capul lui si impresii…mistocar si prost crescut…invata sa si pierzi,ca nu esti inca antrenor,si acolo pe unde ai fost ai ajuns datorita faptului ca ai deschis usile cu „capul inainte”..asa ca mai mucles….Prea faci tu misto de toti si prea te crezi interesant cu gesturile tale…
  Vezi Doamne ca tu ti-ai ales jucatorii cu care ai vrut sa ramai,asa ai afirmat nu demult,ca ceilalti nu te-au interesat..poate ar fi trebuit sa te intereseze,ca erau jucatori mai buni decat ce ai tu in acest moment…..
  Dar de..daca nu e cap…vai de picioare

 3. ovidiu spune:

  Ai dreptate Nicule,antrenorul p… Balu asta :)) :))

 4. Aqwilla-Violla spune:

  La juniori C si D: ACS POLI – Flacara 11-0 si 2-1 !

 5. ... spune:

  Ce ma bucur sa aud ca celor de la Mama Mia nu li s-au acordat penaltiuri, e bine cand se intoarce roata domnilor ? Culmea cand furi pe altii nu comntezi dar cand esti furat ai gura mare ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 2

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: