”Tata-i negru, nu de culoare. Sunt unii care spun că nu poți zice negru”. Vârf mulatru al lui Forest, Lyle Taylor, rupe tăcerea pe BBC Radio Nottingham: ”E scandalos că lumea și media mondială țin spatele Black Lives Matter. Desigur, viețile negrilor contează, dar toate instituțiile luându-i partea, și BBC, și Sky, nu-i o idee bună dat fiind pentru ce militează. N-o să mă mai auziți rostind numele legat de acea companie… Și mama-i albă și nu bej. Suntem prea politic corecți, toată lumea vrea să fie ofensată”

Un fotbalist profesionist mulatru din liga a doua engleză crescut în sudul multicultural al Londrei între copii albi și negri a ieșit sâmbătă din tiparele convenționale ale declarațiilor din interviurile de după meci prin a atinge un subiect artificial spinos și a pune punctul pe i de o manieră naturală, firească și umană, într-o notă a normalității altfel pe cale de pervertire absolută în ceasurile gongului Marii Resetări, a se citi împingerea incrementală a omenirii spre tiranie. Lyle Taylor, care nici nu îngenunchează înainte de jocuri în ipocritul ritual adoptat în ligile din Albion, a vorbit indirect pentru cei mulți din jurul fenomenului care nu înghit demersul și își pun întrebări în privința atitudinii generale condiționate a sportivilor în această speță. Și a rupt tăcerea tocmai pe BBC Radio Nottingham, prin a spune ceea ce destui gândesc dar mai nimeni nu mai are gură s-o zică de teama percepției semenilor și societății într-o lume în care tendințele devin tot mai evidente de la o lună la alta pe liniile ”corectitudinii politice”, cenzurii pe alocuri brutale, neo-marxismului și neo-liberalismului tot mai feroce în deșănțata răstălmăcire a realității obiective și adevărului, odioase comuniste orizonturi roșu-negre conturându-se în ignoranța majorității inerte, spălate pe creier și fără reacție. N-a uitat de unde vine și a readus un crâmpei de ”picioare pe pământ”…     

Lyle Taylor, atacantul mulatru al lui Nottingham Forest, club ex-multiplu câștigător al Cupei Campionilor Europeni actualmente în Championship, a spus într-un interviu oferit în weekend că sprijină mesajul celor de la Black Lives Matter dar nu și organizația care-l promovează, apreciind totodată că societatea a devenit prea ”corectă politic”.

Nottinghampost.com a publicat pe NottinghamshireLive sub semnătura lui Matt Davies și cu titlul ”Atacantul lui Nottingham Forest, Lyle Taylor, se dă la Black Lives Matter și la îngenunchere” un material pe un subiect apărut forțat în cadru în ultimul nici un an de zile, în cursul decăderii omenirii în dictatura ”Covid-19” cu vedere spre tiranie, imperceptibilă multora dat fiind disonanța cognitivă indusă maselor manipulate.

Ritual al îngenuncherii aplicat din iunie 2020 în fotbalul profesionist din Albion înaintea meciurilor jucate în fața tribunelor goale, practică aplicată și la ora actuală, din nou în fața tribunelor goale, după ce pentru puțin timp – în decembrie, maxim 2.000 de spectatori pe partidă au avut drept de acces la unele dintre întâlniri, în câteva cazuri și cu huiduieli din partea susținătorilor vizavi de ritualul indus sportivilor, huiduieli apărute la dispute găzduite de Millwall Londra, Colchester United și Cambridge Utd. și care s-au lăsat cu fel de fel de urmări pentru simpatizanții ”fluierând în biserică”.

Fotbaliștii n-au rupt rândurile, conformându-se absurdității adoptate, dar mulatrul vârf al ”Pădurarilor”, Lyle Taylor, a spart tăcerea la început de an, explicând…

”Sprijinul meu pentru ceea ce încercăm noi să obținem e absolut, dar nu susțin Black Lives Matter ca instituție sau organizație”, a spus la BBC Radio Nottingham după marcarea golului calificării în turul 4 al Cupei Angliei, 1-0 contra lui Cardiff City.

Lyle Taylor a mai spus că ”mesajul cu genunchiul s-a diluat deja peste orice limite. Dacă am fi oprit demersul de-acum 3 luni, și tot ar fi fost deja diluat. E expirat. Ce se întâmplă cu adevărat? Săptămânal văd un jucător care-i abuzat rasial. Ce fac twitter și instagram cu adevărat pentru a-i stopa pe aceia care-și crează conturi false pentru a-i abuza pe jucătorii de culoare? Ce-ar fi, cât să ia să ne-apucăm să îngenunchem și pentru asta, dacă apare o plângere? Sunt în schimb conduite pe care trebuie să le urmăm pe o cale dreaptă, altfel sfârșim cu lege marțială și turbulențe civile. Este ceea ce este…” Momentan, Regatul Unit e ”arestat în masă la domiciliu”, totalitariste impuneri restrictive fără justificare ce sugerează direcția în care e împinsă din scurt o populație luată tot mai mult prin surprindere la modul în care i se trage preșul de sub picioare, drepturi și libertăți percepute cândva ca fiind pe vecie, actualmente pe cale de dispariție. Scurte filmări – mai jos cu injuste arestări ale unor cetățeni inocenți, mai mult decât grăitoare în privința stării actuale de fapt din insulă…

În continuarea spuselor marcatorului în vârstă de 30 de ani de la Nottingham Forest, care juca și pentru sud-londonezele AFC Wimbledon și Charlton Athletic, ”sunt unii oameni care spun că nu poți zice negru. Nu poți spune rasă mixtă, căci acum e ereditate duală. Nu, nu: sunt mixt. Mama-i albă, tata – negru. E negru, nu de culoare. Mama e albă, și nu – știu și eu, bej. Problema ține de cuvintele pe care le folosim și ce cuvinte putem folosi. Ni se spune că nu putem rosti anumite cuvinte prea des. Nu vreau să mi se spună că sunt de ereditate duală. Mergem pe aceeași linie precum oamenii care-și aleg pronumele, spunând că nu vor să li se zică el sau lui, ci acesta. Ne-am pierdut rațiunea? N-aș contrazice. Poate că suntem prea corecți politic, oamenii așteptându-te la cotitură, doar, doar să faci o greșeală. Dacă zici un cuvânt într-un interviu, ești expus ofensării cuiva. Ăsta-i aspectul. Toată lumea vrea să fie ofensată; noi suntem în ochii publicului, voi prin ceea ce scrieți, oamenii vor să fie capabili să spună, oh, acum sunt scandalizat. Acum pot spune ce vreau să spun. Nu, nu pot, doar obișnuiește-te și-așa”. Câți Taylor ar avea însă tăria de caracter de a-și aduce semenii în simțiri fie și prin a-și risca la o adică traiectoria profesională?

Și a continuat… ”Aș solicita tuturor să se uite la Black Lives Matter și să vadă ceea ce face organizația și pentru ce militează, deoarece e scandalos că lumea și media mondială ia partea și ține spatele BLM. Nu mesajul, căci bineînțeles că viețile negrilor contează, dar ținând spatele BLM, și toate instituțiile care au făcut-o, și BBC, și Sky, toate zicând BLM, nu-i o idee bună dat fiind pentru ce militează respectiva. Mesajul general e 100% important – să nu mă înțelegeți greșit, dar vedeți ceea ce se întâmplă, și nu-mi expun crezurile despre ceea ce s-a întâmplat la Capitoliu săptămâna asta, deoarece am depus oricum o semnificativă muncă de documentare pe speță. În ceea ce privește faptul că viețile negrilor contează și că ei sunt uciși mai adesea de polițiști, asta sigur că nu e bine. Bineînțeles că viețile negrilor contează dar nu mă veți mai auzi vreodată rostind numele Black Lives Matter în legătură cu acea companie.”

Deși chiar ar fi fost de folos pe la București dar pe-alocuri și prin România ca Taylor – din partea celui care chiar înțelege ceva, să predea nițică istorie adunăturii de penibili și ridicoli din mass-media mioritică și în general din spațiul public carpatin, jenanți și dezgustători în superficialitatea, incultura și ignoranța lor vizavi de modul în care au fost în stare a percepe și a se raporta la evenimentele din 6 ianuarie din Washington D.C., derapaje televizate ale invitaților, ”analiștilor”, ”experților”, moderatorilor și diverșilor politicieni prin care s-a dat măsura reală și completă a falimentului moral absolut al ”cercului inelelor” din Ministerele Adevărului ”de la centru” vizavi de înțelegerea lumii în care trăiesc, răsunătoare repetenție într-un examen la mai bine de 31 de ani după niște întâmplări în urma cărora ar fi trebuit în mod normal să înceapă a deduce câte ceva, și nu să rămână într-un cumplit ”habar nu au”. Nerușinați români unu la înmulțire dându-și inept cu părerea despre ceva care n-au cum să înțeleagă în lipsa bazelor cunoașterii, judecând printr-o grăbită arătare cu degetul în direcția unui tărâm cândva ”al omului liber” pe care democrația este exersată de sute de ani. Clasa ”gaiță” pe micul ecran din capitală dar și aiurea e spălată pe creier și îndoctrinată într-un sinistru hal fără de hal, disonanță cognitivă după chipul și asemănarea posedatelor urâte suflete tarate și negre cu care-și atrage păcate capitale, sumbră fiind soarta României prin prisma tendințelor induse de influențele acestor insinuați pseudo-formatori de opinie. România profundă nu-și merită soarta periclitată de acești puerili iresponsabili, total rupți de realitate, într-o agravantă confuzie vizavi de conceptul apărării valorilor democratice reale. Adevărul i-ar elibera dar minciuna șezătoarei de pe Dâmbovița tinde spre paroxism și va avea efect de bumerang. Timpul le va dovedi pe toate, însă va fi oricum mult prea târziu și tot n-ar înțelege nimic, patinând într-o profundă eroare a rătăcitului închipuit nevoie mare în importanța de sine, purjare și pe mai departe a propagandei prin dezinformare. Apără Doamne România de pericolul pseudo-”inteligentsiei” de pe canal, capabilă în ipocrizia-i inconștientă a încuviința într-o lume curat-murdară odioasa subminare subversivă a democrației, atacată luni de zile sub false pretexte de ”calul Troian” BLM prin reprobabile demersuri de cea mai joasă speță dar catalogate drept ”pașnice proteste” – orașe din SUA vandalizate în flăcări, incapabilă pe de altă parte a detecta frumusețea vie și profund sufletistă a sutelor de mii de pașnici apărători vigilenți și cu ochii larg deschiși ai dreptului fundamental de a lua atitudine și a pune întrebări în numele democrației pe care o percepeau într-un mortal pericol odată ce rezultatul votului popular fusese fraudat într-o colosală măsură de ordinul milioanelor, alegeri furate în orchestrarea ”omului galben” cu brațul lung al PCC care astfel a răspândit la scară planetară doctrina comunismului odios, prin perversa prindere în cursă și discreditare finală a patriotului pur și care-și știe bine istoria, înțelegând tâlcul profund al momentelor cheie. Prin ceea ce au înțeles orbii de pe Dâmbovița din cele întâmplate la Capitoliu, România și-a semnat ordinul de deces dar și condica de sclav. Fărâmele de pe ultima buturugă a apărării democrației autentice au fost spulberate și în aplauzele prostimii cuibului de vipere din capitală. N-avea cum a-i înțelege adunătura lașilor cu capete seci plecate pe cei apărându-și un bastion dintre cele mai de preț, țara – târâtă într-un fatal pericol, și asta pentru că urâții posedați proști și răi devin în actualele vremuri și mai proști și răi. 

Așa încât Taylor ar fi putut de fapt dezvolta nițel subiectul, să-i trezească și să le facă și o schiță ”politologilor” de nimic din capitală…         

Sursa: https://www.nottinghampost.com/sport/football/football-news/nottingham-forest-striker-lyle-taylor-4872901

Nottingham Forest ocupă locul 19 în Championship, cu 22 de puncte din 23 de meciuri jucate – completând așadar programul turului, pe când cea pe care a eliminat-o din turul 3, Cardiff City, este a 15-a cu 29 de puncte din 22 de partide. În marea surpriză a fazei incipiente pentru cluburile din Premier League, Crawley Town a eliminat-o cu 3-0 duminică pe Leeds United, gazdele fiind situate pe locul 6 în eșalonul 4, cu linia ierarhică 22 9 7 6 34-28 34 puncte.

În elită, meciul de campionat de miercuri, Aston Villa – Tottenham, a fost amânat sub carâmbul dictaturii ”Covid-19”.

În această seară s-a efectuat tragerea la sorți a jocurilor eliminatorii din turul 4 (23-24 ianuarie) și turul 5, optimi din 9-11 februarie, după cum urmează…

16-imile de finală:

Cheltenham Town – Manchester City, Bournemouth – Crawley Town, Swansea City – Nottingham Forest, Manchester United – Liverpool, Southampton sau Shrewsbury (amânat) – Arsenal, Barnsley – Norwich, Chorley – Wolves, Millwall – Bristol City, Brighton – Blackpool, Wycombe – Tottenham, Fulham – Burnley, Sheffield United – Plymouth, Chelsea – Luton, Stockport sau West Ham (se joacă la această oră, 0-0 în repriza a II-a) – Doncaster, Brentford – Leicester și Everton – Sheffield Wednesday.

Optimile…

Fulham/Burnley – Bournemouth/Crawley Town

Manchester United/Liverpool – Stockport / West Ham sau Doncaster

Sheffield United/Plymouth – Millwall/Bristol City

Chorley/Wolves – Southampton/Shrewsbury sau Arsenal

Barnsley/Norwich – Chelsea/Luton Town

Everton/Sheffield Wednesday – Wycombe/Tottenham

Swansea City/Nottingham Forest – Cheltenham Town/Manchester City

Brentford/Leicester – Brighton/Blackpool.

Marți începe etapa a XVI-a în Liga 1, de la ora 17 cu Gaz Metan – FC Voluntari, joc urmat la 19:45 de U Craiova – Sepsi. Programul rundei, clasamentul și programul etapei a 17-a, din weekend, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. 

Regatul Unit, 2021… 

(I) Anglia

(II) Scoția… Forțele de ordine intră peste oameni în casă, îi arestează fără motiv în propria locuință, sub pretextul totalitarelor impuneri ”Covid”. Cazul, apărut ca urmare a suspiciunilor nefondate ale unui vecin turnător în sensul că în casă s-ar fi aflat mai multe persoane decât ”prevede norma”. Înfiriparea tiraniei, sub ochii noștri.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = douazeci unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: