Timișenii, dejucați în primele 10 minute: Industria Galda – CSC Ghiroda & Giarmata Vii 3-0 (2-0)

Antepenultima clasată după sezonul de toamnă al seriei vestice în Liga 3 a pornit ca din pușcă în jocul oficial de debut acasă în retur, desprinzându-se la 2-0 în primele zece minute și înscriind și în primul sfert de oră al reprizei secunde, 3-0 pentru Industria Galda, prin care clubul din județul Alba s-a apropiat la numai un punct de vizitatorii învinși, de la CSC Ghiroda & Giarmata Vii.

Săptămâna trecută, la debutul în sezonul de primăvară, elevii lui Paul Codrea au făurit un debut perfect de meci, 2-0 în primele 12 minute contra oaspeților din Dumbrăvița, învinși în cele din urmă cu 4-1, astăzi de la ora 15 fiind imitați de gazdele din Galda de Jos, care le-au urmat exemplul prin a-l aplica pe pielea bănățenilor: ACS Industria – CSC Ghiroda & Giarmata Vii 3-0 (2-0).

Triumf prin care amfitrionii au urcat un loc, la golaveraj peste deveni, și au devenit vecini ierarhici cu învinșii lor, în fața cărora s-au revanșat la un scor mai categoric decât cel consemnat în tur pentru timișeni, 2-0.

Elevii lui Paul Ciucă au deschis repede scorul, prin Pavel Gergely, deja în minutul 3, cu un şut din careu pe lângă portarul Gakos. Învins și în minutul 9, când Silviu Mureşan a scăpat singur pe flancul stâng, unde primea o pasă excelentă de la Cioară, dublând avantajul.

Iar puțin după pauză, Alecu Cioară a ”închis” tabela de marcaj deja în minutul 50: 3-0. Prim succes în 2019 pentru ACS Industria, depășită etapa trecută cu 3-2 la Avrig.

Urmează confruntări cu grupări arădene, CSC Ghiroda & Giarmata Vii acasă cu CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, iar cei din Galda de Jos, la Sebiș.

*

ACS Industria: Suciu – Frențiu, Haiduc, Cioplântă, Trif  – Gergely (min. 88, Crăciun –  Lupșan – cpt., Circov (min. 72, D. Sîrbu), Adam (min. 78, D. Stoia) – Silviu Mureșan (min. 64, Baghiu), Cioară.

Antrenor Paul Ciucă.

Pe bancă: Iancău, Vonya, Scheau.

CSC Ghiroda & Giarmata Vii: Gakos – Lazăr (min.72, Semeniuc), Bocșan, Rareş Mureșan (min. 57, Horcea), Liuba – Jichici, Saizu (min. 60, Țugui) – Pițuc, Budur, Cluci (min. 46, Șofran) – Baranyi.

Antrenor: Paul Codrea.

Pe bancă: Barbu – Giuricici, Ilan.

*

Paul Codrea: ”S-a repetat povestea cu Dumbrăviţa, dar invers… Am luat repede două goluri şi nu ne-am mai găsit pe teren. Nu este o scuză că am avut trei titulari lipsă, Hotca şi Mancaş suspendaţi, iar Ghinescu  accidentat. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci şi să ne pregătim pentru următorul!”

Rezultatele etapei a XVII-a în C4, clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sapte = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: