Cînd Ionuţ Iapă înscrie în jocuri succesive, Timişul Şag învinge la zero: 1-0 cu Auto

CS Timişul Şag, ameninţată cu retrogradarea din Divizia D Timiş, a reuşit astăzi premiera de a pune cap la cap două victorii la rînd la zero, o premieră în această stagiune, succese care au coincis cu reuşitele tînărului Ionuţ Iapă, marcator şi runda trecută, pe „Voinţa”, şi care confirmă pofta de gol manifestată şi prin cele 6 „boabe” în două meciuri de „Municipiu”. Învinsă a fost ocupanta locului 8 înaintea acestei runde a 28-a, FC Auto Timişoara: 1-0 (1-0), Iapă (22).

„După un început de retur destul de dificil şi ca joc şi ca rezultate, ne-am redresat şi consider că puteam avea o zestre și mai mare de puncte, dacă nu cedam în minutul 90 cu Dumbrăvița şi pe final cu Pobeda, dar aşa avem cîte două victorii, remize şi eşecuri în ultimele 6 meciuri. Băieţii şi-au dat seama că situația este destul de critică, au strîns rîndurile, dar trebuie să şi perseverăm, căci programul este greu și lupta dificilă. Dacă ne gîndim la faptul că nu se cunoaște cu exactitate numărul echipelor care vor retrograda, trebuie să realizăm că în ultimele etape se va da o mare luptă între formaţiile în criză de puncte şi vor fi dueluri directe care pe care. Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să-și apere corect șansele și, avînd în vedere faptul că în timp foarte scurt vom inaugura moderna noastră bază sportivă, ne dorim să mulțumim conducerii pentru investiția pe care a realizat-o”, ne-a spus după 1-0 cu FC Auto antrenorul Adrian Ianoşev, adăugînd: „Avem un nucleu de jucători care s-a cristalizat, cu un grup bun, şi tindem să avem un parcurs în 2013-2014 cu un număr cît mai seminificativ de jucători. Nu doresc să părărească nimeni corabia din vară!”

Cît despre succesul de azi, „ne-am dorit foarte mult să cîștigăm, în faţa unei oaspete de temut, cu domnul antrenor Petre Vlătănescu recunoscut pentru faptul că pregătește foarte bine echipele la care activează, şi mi-a fost teamă, teamă pe care nu le-am împărtăşit-o băieţilor, ci i-am convins că printr-o mobilizare exemplară putem trece dificilul hop…”

Ionuț Iapă, un atacant de 21 de ani, trecut pe la LPS Banatul dar şi Ardealul Cluj, şi achiziţionat în iarnă, a marcat în minutul 22, dintr-o centrare de pe stînga, trimisă de Ionuț, reluînd cu piciorul la colțul scurt, în forță: 1-0. „Sugerez celor interesați să-l urmărească la lucru, căci este un tînăr talentat, cu tehnicitate şi capacitate de efort, care a revenit bine după o accidentare îndelungată”.

CS Timișul Șag: Dubou – Indic, Coțofan, Situwe, Miuță – Costea (71, Tăut), Munteanu, Sima (81, Robotă), Ionuț (66, Ciobanu) – Iapă, Foldi (86, Matei).

Pe bancă: Mărgeneanțu – Prăjan, Lupulescu.

”Meci slab, am jucat modest. Un joc sub nivelul necesar al Diviziei D, modest, modest, ambele echipe”, a oftat inginerul Radivoi Miatov, conducător al oaspetei învinse FC Auto, care n-a contat pe Cădariu, Leleczi, Livan şi Rancz, care pare a fi renunţat în cele din urmă la demersul său de a reveni în echipa din Freidorf. Pentru care urmează luni derbyul local cu Calor, în „Municipiu”, iar miercuri intermediara Diviziei D, runda a 29-a.

FC Auto: Ionescu – Agoston, Cine (46, M. Avădanei), Kosak, Taub – Buda, Al-Helou – Schipor, Boldea, Cicoară (46, Sturza) – Rotaru (Pitic). Pe bancă: Ilie – Boceanu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = saizeci patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: