Toate echipele înscriu, Cristian Contescu începe cu stângul, gol primit în prelungiri

Antepenultima rundă a turului Diviziei D Timiș a început sâmbătă de la ora 11 cu victorii în deplasare, printre care și cea a ”lanternei roșii” din Parța, dar și cu una smulsă de gazde în minutele de prelungiri.

Din etapa a IV-a, și-atunci cu 3-2, n-a mai legat Voința două victorii în acest campionat, astăzi fie și după ce a fost egalată în minutul 90… Voința Mașloc – Unirea Sânnicolau Mare 3-2 (1-0): Mircea Șchiopu 22 și 55, Alexandru Neag 90+4 – Andrei Manoliu 70, Ovidiu Oancia 90.

Astfel, după ce Nae Căprărescu și-a dat demisia la mijlocul acestei săptămâni din postul de antrenor principal al Unirii, înlocuitorii săi Cristian Contescu – foto pagina I și Toma Stoianov au pornit printr-un eșec cu 3-2 consemnat împotriva celor de pe Aranca și săptămâna trecută. Este de fapt a treia înfrângere consecutivă a alb-albaștrilor, cea mai neagră serie a lor din ediția în curs, trei fiind și eșecurile succesive în deplasare.

Pentru a cincea oară în acest campionat Orțișoara a fost gazdă a unui meci pierdut de amfitrioni în ciuda faptului că au marcat… Cocoșul – Flacăra Parța 1-2 (1-0): Flavius Ion 23 – Răzvan Plopeanu 57, Bogdan Andrușca 61.

Răsturnare de scor în doar 5 minute, echivalând cu doar al doilea triumf al nou-promovatei, după un 1-2 tot în deplasare în urmă cu… 13 etape, atunci la Ciacova. Iar Flacăra a pasat astfel ”lanterna roșie” celor de la AS FC Bazoșu Vechi.

Cel mai clar succes, AS Peciu Nou – Unirea Tomnatic 1-4 (1-1): Denis Bud 35 lovitură de la 11 metri – portarul Andrei Nicușor Bogdan 12, 84 – ambele din lovituri de la 11 metri, Florin Sandu 50, Laurențiu Berar 90+4.

Al treilea eșec pe teren propriu al celor din Peciu Nou, primul acasă după 5 etape. Unirea continuă în schimb să defileze, cu 4 victorii la rând respectiv invincibilă în ultimele șapte runde, acesta fiind și cel de-al șaselea triumf pe teren advers.

Iar etapa continuă cu jocurile de astăzi de la ora 14, care stau să înceapă. Clasamentul actualizat și programul rundelor 15-16, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 12

 


Alte articole legate de acest subiect: