Toate echipele înscriu, gazdele și oaspeții își împart victoriile

Nu mai puțin de 23 de goluri, mai multe în contul vizitatorilor, 12, au fost consemnate în cele 4 meciuri jucate sâmbătă în continuarea antepenultimei etape din campionatul Diviziei D Timiș, așadar în medie aproape 6 pe partidă, victoriile fiind împărțite, câte două fiecare în dreptul gazdelor respectiv oaspeților.  

La matineu, de la ora 11, s-au jucat trei meciuri…

Unirea Tomnatic – AS Peciu Nou 2-5 (1-3)

Cei din Peciu Nou au mai reușit încă o dată în acest retur să lege două victorii, de astă dată prin a înscrie mai mult decât cele două goluri primite pe meci.

Au marcat: Ovidiu Oancia (min. 10) și Valentin Grigore (min. 60), respectiv pentru învingători Gheorghe Schipor (min. 25), Eduard Zele (min. 35, din lovitură de la 11 metri), Sorin Ciumacenco (min. 80) şi Sergiu Iorgovan (min. 90+3).

În tur a fost 4-1. Arbitri: Daniel Neagoe – Denis Mihăescu şi Roxana Cismaş Malac. Observator de arbitri Ioan Manole iar delegat de joc Iosif Mânecan.

Fortuna Becicherecu Mic – CSC Dudeştii Noi 2-1 (0-0)

Campioana a pricinuit colegei nou-promovate a treia înfrângere succesivă în deplasare.

Oaspeţii au fost însă cei care au deschis scorul, în minutul 51, prin Sebastian Lobonea, care a ajuns la ”cota” 19 goluri în 32 de etape scurse până în prezent. Liderul a egalat repede, prin Deian Pecarov, cinci minute mai târziu. Iar în minutul 66, la prima atingere a balonului, Ifeany Anagor a marcat și şi-a adus echipa în premieră în avantaj, suficient pentru cele trei puncte.

Premierea campioanei a fost amânată pentru săptămâna viitoare din motive bine întemeiate, din lipsă de personal, chiar dacă fruntașa se aştepta ca astăzi să-şi vadă trofeul şi tricourile câștigătoarei Diviziei D Timiș. 

În tur a fost 4-1. Arbitri: Cosmin Ripan – Gabriel Goloşie şi Marius Ţepeş. Observator de arbitri Ioan Lazăr iar delegat de joc Dănuţ Fratutescu.

Tot acasă a câștigat și recenta câștigătoare a Cupei României timișene, și tot cu 5-2, precum în precedenta partidă pe teren propriu, de astă dată stopând după 12 etape seria invincibilă a reprezentanților clubului fondat în 1906… CS Avântul Periam – Progresul Ciacova 5-2 (2-2).

Au marcat: Răzvan Trandu (min. 20), Roberto Artimon (min. 45, din lovitură de la 11 metri), Ionuţ Ologu (min. 54, 90) şi Marius Sîrbu (min. 80), respectiv Aleksandar Radovan (min. 15 şi 37).  În tur: 0-2.

În fine, de la ora 17, un singur joc… CSO Făget – ASO Deta 2-4 (0-2). 

Au marcat: Mihai Socaci (min. 59) și Remus Barburescu – un autogol în minutul 75, respectiv pentru învingători Remus Barburescu (min. 4, 82), Patrick Chiticariu (min. 20) şi Raul Duţu (min. 64, din lovitură de la 11 metri).

Pentru prima oară în retur ca detenii să lege două victorii, dar și pentru a patra oară la rând ca făgețenii să primească 4 goluri într-un meci.

Clasamentul la zi al ligii a patra timișene și programul etapelor a 32-a și a 33-a, penultima, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: