Toboșaru dă semnalul depășirii ”bulgarilor” și revenirii Crișului în careul fruntaș: 3-0 (3-0) cu Pobeda

CS Crișul a revenit astăzi după-amiază în zona play-off a Seriei 8 cu care este atât de familiarizat prin a se revanșa deja până la pauză pentru ultimul eșec pe care-l suferea în urmă cu nu mai puțin de 9 etape în întâlnirea tur de la Dudeștii Vechi, 3-2 atunci pentru Pobeda, arădenii semnând în runda a XII-a cel mai categoric succes al lor din noul campionat, fără a primi gol pentru al patrulea meci la rând respectiv în cinci din ultimele șase dispute, grație căruia au sărit în clasament peste ”bulgari”: Chișineu Criș – ACS Pobeda Star Bișnov 3-0 (3-0).

Fără antrenorul-jucător Daniel Vasilcin – suspendat, Marco Enciu și David Bălace fiind accidemtați, bulgarii bănățeni au suferit o corecție identică celei de la Ineu din urmă cu 4 etape, la precedenta ieșire în județul Arad.

Seria invincibilă de 6 victorii și două remize, ulterioară înfrângerii din 9 septembrie de pe ”Hristo Stoichkov”, a fost prelungită astăzi de la ora 14 de CS Crișul Chișineu Criș printr-un triumf conturat încă din primele 45 de minute.

Doar pe locul 6 după precedentele 7 etape, poziție pe care o mai ocupa și după runda secundă, coborând chiar pe treapta a opta după etapele a treia și a patra, CS Crișul a revenit astăzi în zona play-off, în care s-a mai aflat o singură dată în acest campionat, și tot pe locul 4, după reuniunea inaugurală.  

Semnalul asaltului spre locul 4 a fost dat de fostul violet Flavius Toboșaru, care s-a demarcat și l-a săltat cu o scăriță de la 16 metri pe portarul Stoianov.

Cinci minute mai târziu avea să fie 2-0, atunci când Denis Jianu a dublat avantajul pentru echipa sa, majorat cu două minute înainte de pauză, la o acțiune pe flancul drept a timișoreanului Toboșaru, care a centrat în fata porții iar Cătălin Barbu a înscris cu capul din apropiere.

Gheorghe Stoianov (portar Pobeda): ”Am început bine dar după un sfert de oră am luat un gol și au urmat alte două. În repriza a doua am echilibrat jocul dar nu am reușit să înscriem, cu toate că o meritam. Mergem mai departe.”

Rezultatele zilei în C8 și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.

*

CS Crișul: Iliescu – Haloș, Hreniuc, Pașca, Burlă – Dinu, Grigore – Popa, Jianu, Toboșaru – Barbu.

Antrenor: Dan Stupar.  

Pe bancă: Malița, Pașcalău – Nistor, Bortiș, Siminic, Pavel, Moise, Gavrilaș.

Pobeda: Stoianov – Lungu, Solomon (min. 46, Gînju), Angheli, Miculescu, Cochințu – Paunchici (min. 76, Ghiuruțan), Briciu – Vegh (min. 46, Rad), Sebastian Budur – Grigore.

Daniel Vasilcin a privit meciul din tribună. Pe bancă: Jurca – Babușcov, Bârloveanu, Toma Budur, Boboiciov.

Au arbitrat: Alexandru Șuvar (Sibiu) – Daniel Nagy (Mediaş), Răzvan Spătar (Sibiu). Observator de arbitri: Octavian Șovre (Satu Mare), delegat de joc Adrian Copăcean (Reșița)

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: