Tocmai Politehnicii i se strică autobuzul: UPT, neprezentare la Petroșani și 3-0 la ”masa verde”

Tehnica i-a jucat festa Universității Politehnica Timișoara înaintea primei deplasări din grupa vestică a Campionatului Național Universitar de fotbal al României, echipa studențească a alb-violeților ajungând în imposibilitatea de a se prezenta la partida programată astăzi la ora 16,30 la Petroșani, în compania Universității din Valea Jiului, datorită defectării mijlocului de transport.

Studenții ”Politehnicii”, prezenți în număr de 17 la antrenamentul de marți, așteptau cu nerăbdare oportunitatea unui prim meci și în condiții de deplasare în grupa vestică, dar UPT n-a mai găsit pentru echipa antrenată de Alecu Ciorsac un mijloc de transport cu care ”violeții” de pe Bega să ajungă la destinație, în județul vecin.

În consecință, tocmai efectivul conturat poate după cele mai studențești repere cu putință, pe baza selecției unor tineri amatori de sport fără statut de jucători divizionari, a avut de constatat cu o strângere de inimă că până pe-aici i-a fost, două apariții pe teren propriu și apoi o… tragere pe dreapta. Și trebuie că nici măcar faptul că în această după-amiază la Petroșani ploua cel puțin la fel de tare ca în Timișoara nu i-a putut consola pe studenții politehniști dornici să aibă parte de o zi de meci în deplasare, tocmai pe stadionul Jiul, cândva arenă prim-divizionară.

Și s-ar putea ca neprezentarea din această după-amiază să se transforme într-o retragere a ”violeților” din întrecere înainte de termen, după acest 3-0 la ”masa verde” fiind ceva mai greu de crezut că UPT se va alinia la start peste numai 4 zile în deplasarea la Craiova, pentru jocul cu Universitatea, programat luni în etapa a V-a și ultima a grupei vestice.

În primele meciuri acasă, UPT ceda cu 2-4 campioanei ediției inaugurale, Universitatea Constantin Brâncuși Târgu Jiu, și cu 0-9 săptămâna trecută concitadinilor de la Universitatea de Vest, dar se pare că atât i-a fost ca apariții în iarbă, ca o notă neprielnică pentru Universitatea Politehnica Timișoara, una dintre organizatoarele competiției la nivel național.

Universitatea de Vest Timișoara a stat în această a patra și penultima rundă, după 3 victorii succesive, cu 4-0 acasă cu craiovenii, cu 4-2 acasă cu cei din Petroșani și cu 9-0 în duelul timișorean considerat în deplasare cu UPT, pe Baza II, mai având de jucat săptămâna viitoare la Târgu Jiu.

Doar prima clasată din cele 4 serii pe criterii geografice se va califica la turneul final din 27-29 aprilie, de la Mogoșoaia.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Sport juvenil, Sport Universitar și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: