Ţofei pe sintetic: Millenium Giarmata – CSM Lugoj 1-0

„Teren bun, dăruire totală din partea băieţilor de la Lugoj”, a punctat Ilie Stoican la finele amicalului cîştigat sîmbătă după-amiază de Millenium Giarmata, 1-0 (1-0) cu CSM Lugoj, pe terenul sintetic polist.

„Şi aşteptăm în continuare nerăbdători returul”, a adăugat Stoican, explicînd că alb-albaştrii divizionari C sunt la finele unei săptămîni cu pregătiri şi pe zăpadă, pe terenul loco din Giarmata, şi în sala din localitate, şi pe un teren sintetic redus. Pentru Millenium urmează miercuri un duel amical la Arad, cu secund-divizionara UTA, de la ora 11.

Aşadar după un joc în general de uzură şi luptă, derulat preponderent la mijlocul terenului, Millenium Giarmata a trecut de liderul ligii a patra, CSM Lugoj, graţie lui Ţofei, care a fructificat cu capul, la colţul lung, centrarea expediată de pe dreapta de Rosenblum. Călin, acelaşi Ţofei şi Ionaş au mai avut şansa golului într-un meci în general fără mari oportunităţi. „Un pic mai bine decît cu Recaşul, mai bine defensiv, însă destul de modest ofensiv”, a sintetizat eşecul Cosmin Stan, antrenor al lugojenilor, remarcînd că deşi a evoluat în ansamblu foarte bine, Ardelean a greşit la faza golului, costisitor în cazul unui fundaş central.

Millenium s-a impus în alcătuirea Ţurcaş (Nariţa) – Mihălceanu, Toma (Oneţ), Gîrba, Dancia – Rosenblum (Stratulat), Bungău, Călin, Toma (Corlăţeanu) – Ţofei – Ionaş (Gideon), fiind lipsită de aportul lui Băişan, Bărbosu şi Luchici.

CSM Lugoj i-a aliniat pe Micşa (45, Dragostin) – Ardelean (55, Horia Onae), Hromei (65, Solomon), Marcu (70, Anghel) – Ploscariu (60, Dovlete), Vînătu (70, Ciorei), Bota (60, Bota), Argatu (50, Tudor Onae) – Tulcan, Stoica, Barburescu (75, Popa).

Stan n-a beneficiat de serviciile lui Rebenciuc – întindere la inghinali, Moza – contuzie puternică la laba piciorului, Bogdan Bărbulescu şi Gruneanţu – răciţi, Foale, cu dureri intercostale, şi Belciug, o accidentare de dată mai veche.

Pentru lugojeni urmează tot miercuri amicalul cu Mama Mia Becichierecu Mic, de la ora 16, primul al CSM-ului pe terenul mare, iar apoi, în week-end, debutul oficial pe 2012, în Cupa României, la Belinţ, cu Bega.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = saizeci trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: