Tot înainte! Premiere la juniori, ASU Politehnica – locul I în Seria a II-a la ”D”. GALERIE FOTO

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la premierea juniorilor D de la ASU Politehnica Timișoara, primii în ediția 2017/8 în Seria a II-a a Campionatului Județean Timiș, adolescenții alb-violeții preluând trofeul la Baza II – UPT.

ASU Politehnica s-a impus în Seria a II-a, urmată pe podium de CSȘ Lugoj și ACS Juventus, în vreme ce Seria I a juniorilor D a fost câștigată de Electrica 1929, cu bilanțul 28 26 0 2 247-6 78 puncte, urmată de LPS Banatul cu 77 de puncte, Juventus pe 3 cu 73 de puncte, ACS Poli cu 67 de puncte și prima garnitură a ”violeților” lui ASU cu 47 de puncte, primele două clasate reprezentând de joi până sâmbătă fotbalul timișean la regionalele la U13, cei ”de la Gara Mică” prin a pătrunde în finala cărășeană a Zonei 7, pierdută cu 2-1 cu gazda CSM Școlar după o remiză 1-1 cu CS FC Hunedoara și victoria cu 4-0 cu CS Atletico Arad, iar ”liceenii” prin a pierde în Bănie intrarea în ultimul act al Zonei 6, după 3-1 cu CSȘ Corabia dar și 0-2 cu LPS Târgu Jiu și 1-4 cu gazda CS U Craiova SA, protagonistă a finalei cu ACS Luceafîrul Drobeta.

Fotografii cu câștigătorii Seriei a II-a…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: