Tot portarul Amarinei, și tot din 11 metri: 3 din 3! 1-0 în minutul 90, bară de 1-1 în 96: Voința Mașloc – Timișul Șag 1-0. FOTO + declarații

Redescinderea fotbalului divizionar pe arena din Covaci a fost punctată de un duel oferind emoții dintre cele mai mari mai ales înaintea fluierului final, când CS Timișul Șag a fost depășită doar din penalty, transformat de același portar golgheter Cosmin Amarinei, și a ratat apoi egalarea cu un șut în bară, la capătul prelungirilor.

Divizia D Timiș a programat pe căldura caniculară a acestei seri primele trei jocuri ale rundei a doua iar Voința Mașloc s-a impus din nou la zero, ca și duminică, de această dată la debutul oficial pe arena din Covaci, noua sa ”casă”, lăsându-i în schimb pe cei de la Timișul Șag, care și-au vândut foarte scump pielea, fără nici un punct în ierarhie.

Cele 3 rezultate și clasamentul provizoriu, pe coloana dreaptă, Sporttim urmând a reveni în timp util și cu casetele tehnice ale celorlalte două partide ale serii, în care nou-promovata Avântul Periam a bisat victoria cu 2-1 din etapa de debut iar ”lanterna roșie” zdrobită sâmbăta trecută Pobeda a mai stins ceva din amar tot cu un 2-1, dar până atunci câte ceva despre al doilea triumf al Voinței, autoare a 6 puncte exclsuiv din 11 metri în două etape: Voinţa Maşloc – Timişul Şag 1-0 (0-0).

În primul 11 şi-a făcut apariţia și fostul căpitan al lui ASU Politehnica, Leonard Naidin, transferat în ceasul al 12-lea și alăturându-se altor alb-violeți precum Adrian Ilie, Lucian Gavriluţă și Brian Filimon, totodată antrenor secund.

Ce greu a mai fost însă pentru gazde după victoria din etapa trecută, golul victoriei venind din bocancul aceluiaşi jucător, Cosmin Amarinei, portar care în minutul 90, din lovitură de la 11 metri, a asigurat alte 3 puncte Mașlocului. Și în prima etapă, al doilea penalty al Voinței era trsnformat de goal-keeper tot în ultimele secvențe ale întâlnirii cu cei din Biled.

În minutul 96 putea fi însă 1-1 dar la şutul pe jos expediat de Handrache mingea a lovit stâlpul porţii, ieşind în afara terenului, după care s-a fluierat sfârşitul jocului.

De menţionat că balonul a mai lovit cadrul porții și în minutul 75, când Munteanu, tot de la oaspeţi, a trimis mingea în propria bară, în încercarea stângace de a respinge în corner, la pressing-ul efectuat de Cosmin Toma.

+

La fluierul arbitrului Raul Ciev au jucat formaţiile:

Voinţa Mașloc: Amarinei – Cosmin Toma, Gavriluţă, Matei, Berceanu, Glodeanu (min. 57, Filimon), Naidin, Mihălceanu (min. 65, Postolache), Magdaş, Bogdan (min. 55, Adrian Ilie), Stoica (min. 76, Şandru).

Timișul Şag: Miloievici – Mincu, Munteanu, Indic (min. 85, Handrache), Tutunaru, Robotă (min. 62, Capbun), Costescu, Seculin, Giurasevici, Ionel Ropota (min. 57, Izsak).

+

La cald…

Brian Filimon (antrenor secund, Voința Maşloc): ”Ne aşteptam la un meci aşa de greu, îl cunosc foarte bine pe profesorul Adrian Ianoşev. Până la urmă a fost o victorie meritată, chiar dacă am avut 4-5 situaţii clare de a marca. Felicit jucătorii pentru victoria obţinută şi sunt mulţumit de cele 6 puncte obţinute, ţinând cont că am început foarte târziu pregătirile şi suferim la relaţia de joc şi finalizare!”

Adrian Ianoşev (antrenor principal, CS Timişul Șag): ”În urma efortului pe care l-am făcut meritam măcar un rezultat de egalitate. Una peste alta, a fost un meci bun şi cu puţină şansă puteam egala în minutul 96. Jocul de azi ne dă speranţă în continuare, chiar dacă am suferit două înfrângeri în primele etape. Doresc să felicit jucătorii, care au dat totul pe teren!” 

Imaginile…

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: