Tragerea la sorți a optimilor Cupei României pe Timiș și votarea celor 3 membri ai Diviziei D în CEx AJF Timiș

Ședința rezervată astăzi la sediul AJF Timiș delegaților cluburilor din liga a patra județeană a inclus în ordine alegerea prin vot a trei membri din acest eşalon în viitorul Comitet Executiv al forului pentru următorul mandat de patru ani, precum și tragerea la sorţi a optimilor de finală din faza județeană a Cupa României, tur în care vor intra în cursă şi echipele din eşalonul patru.

Astăzi de la ora 11 s-a derulat reuniunea înaintea sezonului de primăvară a reprezentanților cluburilor din liga a IV-a timișeană, la care au răspuns prezent 12 delegați din totalul de 18. Au fost la fața locului Adrian Ianoşev din partea campioanei de toamnă CS Timişul Şag, Florin Macavei (ACS Dumbrăviţa), Cristian Contescu (Unirea Sânnicolau Mare), Ciprian Trancă (Cocoşul Orţişoara), Nicu Bogdan (Voinţa Biled), Adrian Şeţu (Voinţa Maşloc), Marius Maier (CSM Lugoj II), Adrian Brazovan (CSO Făget), Nicolae Farc (AS Seceani), Mihai Racz (Progresul Gătaia), Cornel Brici (ACS Murani) şi Marius Mureşan (AS Peciu Nou), în vreme ce reprezentanți ai grupărilor Pobeda Dudeştii Vechi, AS FC Bazoşu Vechi, Avântul Periam, Progresul Ciacova, ASO Deta şi Unirea Tomnatic nu au fost prezenți.

În fața celor prezenți s-a înfățișat secretarul general al AJF Timiş, Florian Mierea, care a inaugurat şedinţa în cadrul căreia s-a propus alegerea a trei membri din această ligă a patra, drept componenți ai viitorului Comitet Executiv al AJF Timiş pentru următorul mandat de patru ani. Iar prin vot au fost aleşi Adrian Ianoşev, Marius Mureşan şi Nelu Farc, din partea cluburilor din Șag, Peciu Nou și Seceani.

După care a urmat tragerea la sorţi a optimilor Cupei României pe Timiș, fază în care vor intra în joc şi echipele din eşalonul patru, programul care se va derula duminică 25 februarie fiind după cum urmează: CS Timișul Șag – AS Pobeda Dudeștii Vechi, CS Cocoșul Orțișoara – ACS Dumbrăviţa, AS Voința Biled – CS Unirea Sânnicolau Mare și CSO Făget -CSM Lugoj II, toate patru de la ora 11:00, iar de la 14:30 și CS Sînandrei Timiș – ACS Voința Mașloc, AS Bacova – CS Avântul Periam și AS Fortuna Becicherecu Mic – ACS Murani. Așadar, spre lauda lor, și 3 formații din eșaloane inferioare ligii a patra, plus o alta, ocupantă a locului trei în Seria a II-a a Campionatului Judeţean Timiș, AS FC Jebel, care va sta în această rundă a optimilor, fiind calificată direct în sferturi. Așadar, la sfârșitul săptămânii viitoare, patru partide oficiale directe între grupări din Divizia D Timiș, dar cu caracter eliminatoriu.

Returul, din martie…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = douazeci sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: