Trandu, gol şi pasă de gol: liderul ACS Recaş se revanşează

Dacă sîmbăta trecută i-a fost imposibil să desfacă lacătul hunedorean în absenţa golgeterului său, Szabolcs Szekely, accidentat la cap într-un joc amical din pregătiri, ACS Recaş s-a revanşat în schimb pentru primul eşec pe teren propriu prin a găsi în Răzvan Trandu un bun suplinitor al puncherului, ca marcator şi coautor pe terenul învingătoarei Bihorului Beiuş, succes cu care s-a redesprins în fruntea seriei, după două etape din retur.

Aşadar la nici 24 de ore diferenţă după disputa Gloria CTP – Millenium Giarmata, tranşată vineri de gazde cu 2-0, a avut loc o nouă confruntare arădeano-timişeană, şi tot între nişte amfitrioni periclitaţi în clasament şi o grupare vizitatoare reprezentînd zona locurilor fruntaşe, de această dată chiar liderul.

Iar sîmbătă câştig de cauză au avut oaspeţii, mai precis ACS Recaş, scor 0-2. Ţinînd cont şi de celelalte rezultate, se poate spune că recăşenii au salvat onoarea Timişului în această ultimă rundă, în care celelalte 4 reprezentante au cedat la zero.

CS Vladimirescu venea după o victorie în deplasare la rivala timişenilor la şefie, Bihorul Beiuş, dătătoare de speranţe şi alimentând imaginaţia multora cu o victorie şi de această dată. Din păcate pentru arădeni, s-au lovit de o nucă greu de spart, aspect materializat şi pe tabela de marcaj. Dintre toţi, s-a remarcat Răzvan Trandu, care, cel puţin în această partidă, a demonstrat că merită să evolueze într-un eşalon superior, în acelaşi timp Magdaş prestînd un joc bun, ca o noutate în atacul fruntaşei.

Oaspeţii au controlat prima repriză dar după pauză au cedat uşor iniţiativa, permiţându-i lui Petrescu sa treacă pe lângă egalare. Acesta a şutat periculos însă Amarinei a avut un bun reflex. În replică, Nanu a scăpat singur, a intrat în careu, dar a şutat pe lângă poartă. A fost suficient un moment de sclipire a lui Trandu, şi Andronic a risipit orice îndoială în privinţa învingătorului, cu 10 minute înainte de final: 0-2.

În concluzie, o partidă agreabilă, deşi presărată cu 10 cartonaşe galbene, în care gazdele au fost mai mult cu gândul la victoria de la Beiuş decât la dificilul duel cu o altă fruntaşă.

C.S. VLADIMIRESCU – A.C.S. RECAŞ  0-2 (0-1)

Sâmbătă, 24 martie 2012; Stadion: Vladimirescu; Teren: acceptabil; Spectatori: 100.

Marcatori: Trandu (min. 30), din lovitură liberă de la 20 metri; Andronic (min. 80), care driblează portarul şi intră cu mingea în poartă, la o deschidere ideală a lui Trandu.

C.S. VLADIMIRESCU: Fl. Rusu (min. 46 Mitrea) – Coca, Sighete, Mirciov, Cozea – KOCSIS (min. 77 Homorogan), Petrescu, Ciubâncan (cpt.), Leucuţa (min. 46 Georgiu) – Negru (min. 57 Mihai) – C. RUS. Antrenor: Cristian Sculici

A.C. RECAŞ: Amarinei – Mânecan, Aldana (cpt.), ŞERONI, Ticană – Boldea, ROGOZINARU, TRANDU, Cuciorvă (min. 40 Enciu; min. 70 Andronic) – MAGDAŞ (min. 77 Paleacu), Nanu (min. 82 Moroşan). Antrenor: Cosmin Petruescu.

Cartonaşe galbene: Fl. Rusu, Coca, Petrescu, Leucuţa, Ciubâncan, Mihai – Magdaş, Şeroni, Moroşan, Amarinei.

Arbitri: Adrian Costreie – Dănuţ Birău, Gheorghe Dănăşel (Tg. Jiu). Observatori: Ioan Velea (Craiova), Ioan Pantea (Oradea).

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 6

 


Alte articole legate de acest subiect: