Trei la lot! Iar Nicoară şi Balaure, de ´96, cu golurile în Poli juniori B – Giroc 2-3

Trei componenţi ai generaţiei 1995 din garnitura alb-violetă, deja cooptaţi de la nivelul juniorilor B în echipa a doua a clubului polist, şi anume Rotariu şi fundaşii Bocşan şi Todorov au fost cooptaţi în selecţionata de juniori a României, pentru o „dublă” pe teren propriu, cu Bulgaria. Dacă tripleta polistă va pleca miercuri la convocarea sub tricolor, în schimb colegii lor din formaţia juniorilor B polişti îşi vor continua pregătirile pentru a confirma şi în play-off-ul Campionatului Naţional, seria a VII-a, locul întîi obţinut la finele turului. Elevii lui Cristian Contescu se află cu 3 săptămîni înaintea debutului amînat în play-off…

Miodrag Todorov şi Cristian Bocşan, fundaşi ai juniorilor B polişti cooptaţi şi la echipa a doua a clubului, au primit convocarea la lotul naţional

Iar sîmbătă la amiază, pe terenul sintetic polist, i-au avut adversari pe cei din Giroc, pregătiţi de Orlando Trandu, echipă aflată în prima jumătate a seriei a III-a în Campionatul Judeţean.

„Am avut cît de cît un teren bun şi week-end-ul trecut. Astăzi, băieţii mi-au părut puţin obosiţi. Sperăm ca încet, încet să-i aducem la nivelul dorit de pregătire şi pe Oberşterescu, Schiau, Crăciunesc, Stoichescu, cu toţii avînd de recuperat după probleme medicale”, a explicat antrenorul Contescu în urma unui eşec cu girocanii, 2-3 (1-1), în care Nicoară a egalat la unu iar Balaure a marcat ultimul gol al întîlnirii: 2-3. Ungureanu, cu două reuşite, şi Cătău, au punctat pentru succesul girocanilor.

„Doi jucători din generaţia 1996 au marcat două goluri frumoase”, a mai spus Contescu, care a apelat la Gîrlea – Kiss, Torok, Stoica, Gligorovici – Nicoară, Dalea, Balaure, Cr. Crăciunesc – Sturza şi Bărbuţ, pe parcurs mai intrînd în joc Constantinescu (portar), Moja, Yajzi, Kovacs, Stolojescu, Oberşterescu şi Schiau.

Cît despre gruparea din Giroc, în primul rînd jos pălăria că dispune în lot de nu mai puţin decît 12 localnici, tineri provenind din fosta garnitură şlefuită de Jelcko Petrov, şi apoi pentru parcursul bun în turul Campionatului Judeţean, seria a III-a, pe locul 6, în condiţiile în care antrenorul Orlando Trandu avea abia 10 componenţi în lot la ora cochetării cu înscrierea echipei în competiţie, după două etape de campionat. Acum însă, girocanii se bazează pe un colectiv de 20 jucători, în general tineri şi foarte tineri, inclusiv cu unii titulari din generaţiile 1994 şi ´95, decani de vîrstă fiind Dumitru (n. 1981) şi Ardelean (n. 1987). Giroc a învins sîmbătă în alcătuirea Coca – Dumitru, Pascu, Gherghel, Aga – Ioviţă, Ardelean, Maftei, Moricz – Răducanu, Cătău, mai intrînd în joc pe parcurs şi Vasescu, Sere, Şurubariu şi Marincu. 

Giroc va mai juca meciuri amicale cu juniorii polişti pregătiţi de Nova Draghici, iar pe 11 martie, duminica, în compania juniorilor A alb-violeţi.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = cincizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: