”Triplă” Robert Watzulek. Belinț, ”ultimul mohican” din ”Județ”, intră în semifinalele Cupei: 3-1 cu Mașloc

Echipa din Belinț, ocupantă a locului trei în Seria a III-a din liga a cincea, Campionatul Județean Timiș, este singura grupare din acest eșalon inferior care s-a calificat în semifinalele ediției în curs a fazei județene în Cupa României, mare fiind bucuria în tabăra localnicilor după victoria din această seară, în ultima întâlnire a sferturilor de finală: 3-1 (2-1) cu divizionara ”D” ACS Voința Mașloc 3-1.

Dacă CSM Lugoj a izbutit miercuri să se califice în semifinale pe terenul unei formații de ”Județ”, Juventus Pișchia, lider în Seria a II-a, în schimb Voința Mașloc a fost scoasă astăzi din cursă de o echipă de eșalon inferior, Robert Watzulek înscriind toate golurile grupării de pe podiumul Seriei a III-a.

Căci nici bine nu începea meciul eliminatoriu și gazdele de la CSC Belinț au deschis scorul în minutul 2, Robert Watzulek șutând pe jos din careu: 1-0.

Același jucător a dublat avantajul pentru echipa sa în minutul 20, cu călcâiul, din 6 metri, la o centrare a căpitanului de echipă Ștefănescu: 2-0. Se profila surpriza.

Oaspeții din eșalonul patru nu s-au împăcat cu acest deficit iar în minutul 36 Sebastian Lobonea a pus latul din 10 metri la centrarea perfectă a lui Ciobanu de pe flancul drept, 2-1 la pauză.

Tot gazdele au reușit să înscrie și în prima jumătate a părții a doua, mai exact în minutul 61, când același Watzulek a reușit primul său hat-trick la CSC Belinț: 3-1. Tot mai aproape de ”careul” calificatelor. Iar semifinalele se vor juca pe 31 mai după cum urmează: CSU Universitatea de Vest din Timișoara – CS Comloșu Mare și CSC Belinț – CSM Lugoj. Așadar un duel direct ”estic” în Cupă, pentru un loc în finală.

Arbitrul Eugen Gheorgheoiu a acordat două cartonașe roșii, câte unul pentru fiecare echipă, Ciprian Mihăescu fiind eliminat de la gazde în minutul 54 pentru două cartonașe galbene, iar Sebastian Lobonea în minutul 65, plecat mai repede la vestiar după ce i-a adresat unui adversar care l-a faultat dulcele ”du-te-n **** mea!” 

Voința, a 13-a în ”D” după depășirea acasă a Peciului Nou în weekend, va juca la finele săptămânii la Comloșu Mare, o calificată în semifinalele Cupei, pe când cei din Belinț vor primi vizita vecinilor urmăritori de pe locul 4, AC Recaș. Ultimele rezultate din ligile a patra și a cincea, precum și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal.

Au jucat următoarele formații:

Belinț: Cădariu – Podean, Socaci, Mihăescu, Coțolan – Berecki, Jupan, Vieru – Watzulek, Ștefoni, Ștefănescu.

Antrenor Florin Mitrache.

Rezerve la start: Anton, Grozoni, Chică, Dragomir, Moldovan.

Mașloc: Coroban – Blenche, Burghelea, Vlada, Belu – Glodean, Crișan, Buzdugan (cpt), Ciobanu – Niță, Lobonea.

Antrenor Bogdan Străuț.

Au mai intrat: Muscă, Rus, Saizu.

Rezerve Sîrbu, Grunță.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: