”Tunara” cu 20 de goluri, Laura Roxana Rus, fericită acasă la Becicherec: ”Eu una sunt sigură că putem lua campionatul”

Cea mai prolifică echipă prim-divizionară de fotbal feminin din România, cu cel puțin câte 3 goluri marcate în cele 8 apariții de până acum o săptămână în Liga 1, cu excepția celei în care a pierdut la zero pe ”Comunal”, asigurându-i o medie a reușitelor pe meci de 4,66, a mai găsit resurse pentru a înscrie tot de încă două ori, precum duminică în Bistrița-Năsăud, și la ultima apariție pe teren propriu din 2020, astăzi de la ora 11 în disputa cu secund clasata Vasas Femina, și nu putea fi altfel, tocmai ”tunara” bănățencelor rotunjindu-și zestrea cu ”dubla” după pauză, 2-1 în minutele 60 și 85, de la 0-1. Fortuna a urcat astfel pe 2, Becicherecu Mic vicecampioană de toamnă a elitei feminine românești, iar ”tricolora” cu 20 de reuşite pentru timișence, Laura Roxana Rus, și-a mai găsit timp cu amabilitate și pentru câteva răspunsuri.

– Aţi reuşit o victorie preţioasă, după ce aţi fost conduse la pauză, iar tu ai marcat două goluri…

L.R.R.: ”Este adevărat, sunt foarte bucuroasă şi fericită pentru cele trei puncte şi pentru că am reuşit această victorie. Consider că noi ne-am făcut jocul dificil, am primit acel gol la care – sincer – nu ne aşteptam…”

– Aveai 18 goluri marcate până astăzi…

 L.R.R.: Da, sunt deja 20!

– Te-ai integrat aşa de repede…

L.R.R.: Eu am jucat 14 ani afară, dar cam din 2 în 2 ani în fiecare vară veneam în vacanţă acasă şi făceam antrenamente cu ele. Nu am fost ceva nou, nici eu pentru ele, nici viceversa, căci ne cunoşteam dinainte. Iar cred că asta m-a ajutat foarte mult să mă integrez mai repede în echipă şi să dau tot ce pot. Eu personal consider că suntem un grup unit şi frumos! Și sunt fericită că sunt acum acasă, chiar aici, la Becicherec.

– Au și plecat câteva colege foarte bune…

L.R.R.: Nu vreau să vorbesc de ele dar fiecare face ceea ce îşi doreşte. Noi în schimb ne gândim la jucătoarele pe care le avem, ne dorim să câştigăm fiecare meci şi să fim în primele trei, pentru a ne califica în play-off. Eu una sunt sigură că putem lua campionatul!

Rezultatele etapei a XI-a în Liga 1 Feminin și clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: