Tur de orizont: pregătirile a 6 echipe din Campionatul Judeţean

Pregătirile echipelor din liga a V-a continuă, în vederea apropiatei reluări a campionatului. Cupa de iarnă s-a încheiat, prima surpriză oferind-o Unirea Cerneteaz, care a obţinut două trofee în prima decadă a anului 2013, reușind să câștige Cupa de iarnă și Supercupa. Dar disputele la minifotbal sunt înlocuite acum de meciuri amicale…

Plavii Delia Sânpetru Mare…

A participat la Cupa de iarnă, terminând pe primul loc în grupa de la Periam. A rămas fără un jucător tenace, Milan Giurici, care a suferit o accidentare, ruptură de tendon, fiind indisponibil cel puțin 6 luni. Întreaga echipă este alături de el și îi dorește însănătoșire grabnică.

Plavii Delia Sâmpetru Mare, merituoasă finalistă a Cupei de Iarnă la minifotbal pentru cluburi din Judeţ

În sferturi a reușit o victorie prețioasă în dauna lui ASU Poli iar în finală s-a văzut învinsă de Unirea Cerneteaz.

Lotul de jucători: Claudiu Martescu, Silviu Timoce, Adrian Galu, Albotă Daniel, Giurici Milan, Suciu Gheorghe, Daniel Tulcan, Nicolescu Claudiu, Petrean Pompei, Adrian Cioica, Bogdan Petrean, Nicolae Bodnar, Marius Șerban, Giani Ciormei, Dragan Bataniaț, Remus Ciui, Andrei Varga, Olaru Viorel, Adrian Veghinaș, Adrian Roșca, Vasile Cociofan.

Antrenor principal Marius Stanache. Director tehnic Iosif Mânecan.

Clubul este sprijinit financiar de consiliul local și se bucură de un mare sprijin, prin construirea unei tribune de peste 100 de locuri și finalizarea împrejmuirii arenei de fotbal și totodată înnoirea vestiarelor cu toate anexele.

Obiectivul propus este promovarea în liga a IV-a.

Unirea Cerneteaz…

A început pregătirile cu o săptămână înainte de începerea turneului de sală, participând cu succes la ediția a XVI-a a Cupei de iarnă, chiar reușind să câștige trofeul și să se impună în Supercupă, învingând divizionara D Spartak Gottlob.

Lotul de jucători: Adrian Mărtinaș, Dănuț Grigore, Cosmin Mingea, Cosmin Pleșescu, Răzvan David, Viorel Buligă, Andrei Blenche, Mihai Rusu, Florin Barbu, Adrian Jivan, Dan Tiuch, Adrian Rus, Andreaș Balogh, Laurențiu Simauschi, Daian Jivan, Bogdan Mandache, Gheorghe Marincu, Gheorghe Obreja, Ruben Briciu, Adrian Gabor, Ion Zvâncă, Andrei Pauliță, Laviniu Stănescu.

Antrenor principal: Viorel Baici, secund Adrian Gabor.

Președinte: Lenuța Tiuch. Delegatul echipei: Popa Cristian.

Urmează alte jocuri amicale până la începerea sezonului de primăvară.

Progresul 1906 Ciacova…

A început pregătirile pe data de 10 februarie în localitate. A participat la Cupa de iarnă, reuşind să câștige una din grupele de la Gătaia, iar în sferturi, disputate la Timişoara, a reușit o victorie și în final s-a clasat pe locul 4.

Lotul de jucători: Gheorghe Munteanu, Sebastian Gliguță, Marius Lazea, Andrei Bria, Vasile Mureșan, Andrei Lazea, Flavius Ion, Daniel Turcuș, Bogdan Costea, Marius Tutunaru, Ion Ghibescu, Alin Ardelean, Alexandru Ardelean, Flavius Dumitrășcuță, Leontin Popa, Alexandru Gardia, Andrei Cardoș, Flavius Mărgeneanțu.

Antrenor: Adrian Ianoșev.

Președintele clubului: Vasile Mureșan.

Ultimul meci de pregătire l-au jucat în compania celor de la Pădureni, pe care i-au învins la limită, cu 2-1, prin golurile reușite de Flavius Ion și Andrei Lazea. Urmează alte 3 jocuri amicale, cu Peciu Nou, la Parța și cu Șag.

Avântul Topolovăţu Mare…

A reluat pregătirile pe data de 20 ianuarie, în localitate, cu următorul lot de jucători: Alin Raica, Bogdan Raicu, Alioșa Cutina, Valentin Cruceru, Alioșa Erofei, Sorin Diaconeasa, Ioan Cîndea, Adrian Ganea, Alin Deliu, Andrei Tomici, Lucian Pașca, Ștefan Biru, Daniel Sîrbovan, Ciprian Roș, Florin Antanas, Flaviu Blîndu, Alexandru Paliciu.

Antrenor: Florin Antanaș; Președinte: Viorel Fatu.

A participat la Cupa de iarnă, calificându-se în sferturi, iar la final a reușit să ocupe un loc pe podium. Urmează jocuri amicale.

Voinţa Biled…

Cei de la Biled au început pregătirile pe 15 februarie, în localitate. Antrenorul Nicu Bogdan beneficiază de următorul lot în acest retur de campionat: Andrei Bogdan, Ionuț Roman, Raul Brustureanu, Flavius Tomescu, Eduard Borșan, Adrian Sabatino, Narcis Bardan, Dragoș Ilea, Marius Ganea, Alexandru Miron, Adrian Blajovan, Alex Tomescu, Cristian Penta, Alin Paul, Andrei Lorincz, Sergiu Ulmeanu, Florin Sandu, Vasile Faur, Vlad Ardelean, Florin Didea.

Președintele clubului: Nicu Bogdan.

Au participat la Cupa de iarnă, calificându-se din grupa de la Periam ocupând primul loc, iar în sferturi au cedat cu 5-1 în fața celor de la Ciacova, plecând acasă.

Au planificate două „duble”, cu Carani și Iecea Mare.

Inter Foeni…

A început pregătirile pe 15 ianuarie în sala de sport de la Peciu Nou. A câștigat grupa de la Gătaia în Cupa de iarnă, iar în sferturi, disputate la Timișoara, în sala Constantin Jude, a cedat la mare luptă în fața celor de la Topolovățu Mare, cu 1-2.

Beneficiază de un lot numeros, de 25 de jucători: Cristian Simoniac, Vasile Diac, Ciprian Tulaba, Codruț Ghilezan, Marius Stolarciuc, Ciprian Bota, Adrian Cobzariu, Laurențiu Simoniac, Alexandru Țăran, Dorin Paulescu, Cristinel Dolea, Gabriel Galbacs, Daniel Damian, Iulian Malauți, Claudiu Chiliban, Marius Lungu, Bogdan Ivan, Adrian Bojin, Gheorghe Berculean, Andrei Giredaru, Dorin Guran, Constantin Dadălău, Florin Iovițiu, Miodrag Partely, Milan Țăran.

Antrenor principal Ciprian Bora; Antrenor secund: Alexandru Țăran; Organizator de competiții: Mila Lolici; Președintele clubului: Viorel Ghilezan.

Urmează să dispute jocuri de verificare, cu Peciu Nou și un joc internațional cu Jașa Tomici din Serbia.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Tur de orizont: pregătirile a 6 echipe din Campionatul Judeţean

  1. florescu cenad spune:

    de ce nu scrieți de toate echipele de județ ori cum vă felicit că vă străduiți sa mai amintiți de echipele mici de noi nu ați amintit nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: