Turneul caritabil organizat de Football Stars va face iarna mai uşoară unei familii din Timişoara

Turneul caritabil organizat de Football Stars Dumbrăviţa cu scopul de a ajuta o familie greu încercată din Timişoara s-a dovedit un veritabil succes, astfel că perioada grea de iarnă va fi depăşită mult mai uşor de către familia Mureşan.

Reamintim, această familie are în componenţă o mamă, doi copii încadraţi în grad de handicap grav, şi o altă fiică având, de asemenea, de crescut alţi 3 copii.

La competiţia organizată la baza sportivă Player Sport din comuna de lângă Timişoara s-au înscris 16 echipe: Portocala Mecanică, CSC Dumbraviţa, FC Anonimii, Frontiera Timişoara, Turbo, Drojdierii, TEIS, Leoparzii Vişinii, Leoparzii Albi, Exclusiv Auto Vest, TimDum Team, FC Daddy Beer, Avântul Bârsana, Al Nassr Riyadh Team, AEK şi Leii.

Organizatorii s-au văzut nevoiţi să refuze alţi doritori căci le-ar fi fost greu să-i includă într-un program deja încărcat, cu atât mai mult cu cât turneul s-a disputat de-a lungul unei singure zile. S-a jucat de-a lungul a aproximativ nouă ore!

Deşi atmosfera a fost una de prietenie, ca în orice competiţie, a existat şi în cazul acestui turneu caritabil o câştigătoare. În finala mare, Portocala Mecanică a depăşit pe Frontiera Timişoara, în timp ce locul al treilea a revenit celor intitulaţi Leii.

Pe lângă partidele de fotbal, cei prezenţi la turneu şi-au manifestat pe deplin solidaritatea şi sprijinul pentru familia Mureşan, astfel încât contribuţiile strânse au depăşit cu mult aşteptările organizatorilor: 8.715 lei şi 480 de euro!

Din aceşti bani, familia Mureşan se va bucura de lemne pentru iarnă, un generator de curent (ea nu beneficia de curent electric), scutece pentru fetiţa imobilizată la pat şi haine pentru copilaşi. Având în vedere suma mare care a fost donată, cel mai probabil nu vor fi cheltuiţi toţi banii, astfel că cei de la Football Stars Dumbrăviţa iau în calcul şi sprijinirea altor cazuri.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = douazeci sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: