Turneul ”Politehnica Centenar”, la grupele de vârstă 2007-2015, în 3-5 septembrie

Secund divizionara Politehnica Timișoara a anunțat marți organizarea unui turneu internațional de fotbal pentru copii pe categoriile de vârstă 2007-2015, programat la finele săptămânii viitoare. Iată comunicatul clubului alb-violet în legătură cu ”Politehnica Centenar”

”Nu puteam lăsa cei 100 de ani de Politehnica Timişoara să fie marcaţi fără a acorda mai multă atenţie viitorului.

În perioada 3-5 septembrie oraşul nostru se va transforma într-o uriaşă pepinieră dedicată sportului mult iubit. Aproape o sută de echipe juvenile se vor întrece pe terenuri aflate în mai multe locaţii ale Capitalei Banatului.

La competiţii vor lua parte nouă generaţii diferite, de la puşti născuţi în anul 2015, care încep se înveţe tainele sportului rege, până la juni care au împlinit sau vor împlini 14 ani în 2021 şi intră în linie dreaptă pentru pregătirea carierei mult visate.

Nu lipsesc nici invitaţii de marcă de peste graniţă. Oaspeții din străinătate: Steaua Roşie Belgrad, Vojvodina Novi Sad, Cukaricki (Serbia), Academia Goran Pandev (Macedonia de Nord) şi FC National Sofia (Bulgaria). Iar dintre cluburile participante din ţară, pe lângă Politehnica Timişoara, desigur, amintim numele unor centre de tradiţie, precum CFR Cluj, FCSB, UTA, Atletico Arad, CSM Reşiţa, LPS Banatul, Kids Tâmpa Braşov, „U” Cluj, Ripensia Timişoara, Unirea Alba Iulia, Academia Gică Popescu şi Academia Răzvan Raţ.

Arenele și bazele sportive care îi aşteaptă pe copii sunt: „Dan Păltinişanu”, Ştiinţa, Baza 2 Politehnica, „Adrian Stoicov”, Electrica, Auto (cartierul Freidorf), Alborz („Lajos”) şi LPS Banatul. <E un eveniment care face parte din manifestările dedicate Centenarului clubului. Intră în strategia noastră de dezvoltare a Centrului nostru de juniori, a sportului juvenil în general, dar şi de promovare a Politehnicii. E un turneu foarte important pentru Timişoara şi e unul de o amploare deosebită. Vor fi nouă grupe de vârstă, aproape o sută de echipe, multe dintre ele cluburi renumite din ţară şi străinătate, şi poate vor fi două mii de copii participanţi. Cu toţii vor fi binevenţi în oraşul nostru>, a spus Viorel-Aurel Şerban, preşedinte Politehnica Timişoara.

Logistica e asigurată de Universitatea Politehnica Timişoara, în colaborare cu Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria”. Vom reveni cu mai multe informaţii pe canalele noastre de comunicare. Mult succes tuturor!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Turneul ”Politehnica Centenar”, la grupele de vârstă 2007-2015, în 3-5 septembrie

  1. Dan spune:

    Sunt interesat de program

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: