Turul interjudeţenei la juniori E: Atletico Arad – Sporting Timişoara 1-0 şi Metalul Reşiţa – LPS Banatul 2-8

O victorie şi un eşec joi după-amiază pentru reprezentantele fotbalului juvenil timişean la primul contact cu adversari din afara razei de apartenenţă a AJF Timiş, cu ocazia manşei I a fazei interjudeţene a Campionatului Naţional de juniori E.

SportingTimişoara, de fapt o pepinieră a ASU Politehnica Timişoara, a primit unicul gol al partied de pe malurile Mureşului la mijlocul reprizei a II-a susţinută de elevii lui Iulian Prodana în fieful lui Atletico Arad: 1-0 pentru gazde.

Aliniind juniori E de 10-11 ani, frumos echipaţi în alb-violet, cei de la Sporting şi-au legat speranţele de reeditarea unor bune evoluţii şi rezultate în dauna notabilei Atletico Arad, dar în cele din urmă s-au recunoscut învinşi.

Prodana a jucat cu Daniel Ciobanu – Alexandru Gaşpar, Remus Bratu – Deian Sandu, Maximilian Icma, Denis Tymos – Ralf Kuhn, Aboud Mohamad Hussein (Sebastian Dan).

“În prima parte a fost o uşoară dominare a noastră, dar cea de-a doua a fost foarte modestă. Atunci am şi luat golul”, a explicat antrenorul Iulian Prodana.

Returul, sâmbătă de la ora 16, pe “Baza 2”.

*

LPS Banatul a marcat în schimb câte 4 goluri în fiecare din cele 25 de minute ale deplasării la mai accesibila CS Metalul Reşiţa, rezultat 2-8 (0-4), cât un bilet asigurat pentru calificarea în faza zonală.

Pavel Velcotă cu juniorii E de 2003 ai Banatului Timişoara: spre zonal!

 

Mădălin Sturzu şi Ervin Bakoş au marcat câte două goluri iar Andrei Olaru, Alexandru Rus, Eduard Amariei şi Lucian Simedru, cîte unul.

Antrenorul Pavel Velcotă a început deplasarea cu Paul Torok – Patrick Veg, Marian Şerban, Daniel Pintea – Alexandru Rus, Andrei Olaru – Lucian Simedru şi Mădălin Sturzu, iar la pauză a schimbat mai bine de jumătate din garnitură, intrând portarul Eduard Marius Rusu şi fundaşii laterali Adrian Iancovici şi Nicuşor Târziu respectiv atacanţii Eduard Amariei şi Ervin Bakoş, care s-au înscris la rândul lor pe lista marcatorilor.

În lotul pentru deplasarea în Valea Domanului a mai fost convocat şi Marius Ionel Rusu, fără a fi însă înscris pe foaia de arbitraj, dat fiind limitarea la 13 a numărului juniorilor cu drept de joc, conform stipulării federale.

Scorul în disputa de pe terenul sintetic reşiţean a fost deschis de Sturzu. Revanşa, sâmbătă de la ora 16, la „Banatul”, unde timişorenii sunt mari favoriţi.

„Echipa noastră a fost motivată iar astfel calificarea s-a jucat la Reşiţa, de fapt aşa cum ne-am dorit, să nu ne facem grea cea de-a doua manşă. Obiectiv atins! Cele două goluri primite au venit pe fondul introducerii unui portar mai mic de statură, din generaţia 2004. Şi Ervin Bakoş e de fapt din 2004, mai micuţ, şi s-a remarcat cu două goluri. Remarc jocul şi echipa, jucătorul numărul 1, echipa!”, a precizat Pavel Velcotă.

Fotografia de grup a echipei a fost surprinsă după adjudecarea fazei judeţene, duminică 4 mai, sursa imaginii fiind pagina de facebook a generaţiei de 2003 de la „Banatul”, FOTBAL – De la Joc la Performanţă.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: