Uhrin jr., la meciul lui Poli II, luându-i pe Fuchs şi Zăgrean

Marian Fuchs, revenit după accidentarea din toamnă, reintră în vederile antrenorului Uhrin jr.

Dusan Uhrin jr., antrenorul alb-violeţilor, a fost mulţumit de evoluţia lui Fuchs şi Zăgrean în jocul amical câştigat duminică la amiază de Poli II, scor 4-3 cu Timişul Şag, la care a asistat pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinişanu”.

Marian Fuchs, care a debutat în prima ligă pentru polişti, pierzând pregătirea centralizată cu lotul mare doar datorită unei accidentări suferite spre finele turului Campionatului Naţional de juniori I, şi Andrei Zăgrean, care înscrie cu regularitate şi fără excepţie, meci de meci, sunt convocaţi de tehnicianul ceh la antrenamentul de mâine al vicecampioanei de toamnă în Liga 1, cu posibilitatea de a fi incluşi în lot.

Acest joc amical a coincis cu săptămâna de cantonament în oraş organizată de club pentru formaţia secundă a poliştilor, antrenată de Adrian Stoicov.

„Zăgrean a marcat şi astăzi două goluri şi se dovedeşte a fi un jucător promiţător, cu un bun arsenal tehnico-tactic. Datorită absenţei de pe teren timp de 7 luni, în urma unei accidentări, este doar la 80% din potenţial în plan fizic, având de recuperat în pregătiri, însă opinez că poate candida în timp la un post de titular în prima echipă a clubului. Totul este să se pună la punct cu pregătirea fizică”, a spus Adrian Stoicov, antrenor principal la Poli II, despre noua achiziţie care a marcat golurile al doilea şi al patrulea în succesul cu Timişul Şag.

„Este meritoriu că am avut puterea să egalăm de trei ori”, a mai spus Stoicov, pentru alb-violeţi marcând pe rând Boştină, Zăgrean, Velici, cu un şut de la 30 de metri, în vinclu, şi din nou Zăgrean.

Stoicov i-a aliniat pe Ostafie – Dăruială, Ilie, Voiculescu (Iovan), Cuciorvă (Toma) – Rosenblum (Velici), Fuchs, Dobriceanu (Stancu), Szalkai (Damian) – Boştină (Ardelean), Zăgrean.

Zăgrean a fost folosit pe întreaga durată a jocului, „dubla” sa adăugându-se golurilor din meciurile ultimelor 9 zile, contra lui Poli 2002, UTA şi CSM Lugoj.

A recidivat în aceste jocuri de verificare întinderea musculară la coapsă a jucătorului Leagu, care va fi trimis de club la investigaţii medicale în străinătate, cea de-a cincea accidentare fiind influenţată de sensibilitatea generată de o cicatrice pe picior. Aldea, care a absentat timp de opt luni în urma unei intervenţii chirurgicale la genunchi, a resimţit dureri la tendonul lui Achile în urma antrenamentelor şi jocurilor pe suprafaţa sintetică, fiind menajat de antrenor, în vreme ce Petrea, fost timp de un an la AS Roma Primavera, este în recuperări timp de o săptămână, în urma unei leziuni la coapsă.

Portarul Iordache, căruia i s-a umflat genunchiul în urma unui plonjon pe terenul tare în jocul cu CSM Lugoj, a fost menajat duminică, la părţi pozitive Stoicov subliniind potenţialul de perspectivă al atacantului Ardelean, din generaţia 1994.

„Sperăm să ajungem să ne antrenăm şi să jucăm meciuri amicale şi pe iarbă, pentru a ne acomoda cu această suprafaţă în vederea redebutului în campionat, acasă cu Autocatania”, a spus Stoicov, care îşi va conduce elevii în partidele de miercuri şi vineri, pe teren propriu, cu Spartak Gottlob şi Flacăra Făget. Reunirea lotului va avea loc marţi la ora 15.30.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: