Uhrin jr.: „Nu cred că suntem blocaţi psihic”

Costumat elegant, Dusan Uhrin jr. a remarcat la conferinţa de presă în privinţa responsabilităţii pe marginea acestui semieşec cu FCM că „dacă este vina cuiva sau nu, fotbalul este un sport colectiv. Nu cred că suntem blocaţi psihic. Trebuie să mergem mai departe. Cele mai importante meciuri vor fi probabil cu Oţelul şi Vaslui”.

img_8743-dusan-uhrin

Apropo de ratarea penaltyului de către golgeterul Zicu, Uhrin jr. a mai spus că „sunt 3 jucători din lot care execută, el era desemnat şi a marcat patru goluri din penalty până acum”.

Uhrin jr. a mai deplâns ocaziile ratate şi imposibilitatea de a desface lacătul târg-mureşean, amintind de nevoia unei regrupări rapide în vederea deplasării de la mijlocul săptămânii la Universitatea Cluj.

Fotbaliştii polişti au refuzat să ofere declaraţii după joc, aşa cum şi după 2-2 cu Pandurii se prezenta în faţa presei doar Goga. Un trist ajun de Paşte, amplificat de  accidentarea lui Pantilimon, petrecută tocmai când Uhrin jr. dorea să-l arunce în atac cu 16 minute înainte de final pe Nikolic, semn că până şi norocul i-a părăsit pe violeţi în preajma Învierii… Introdus în joc în minutul 82, muntenegreanul n-a mai avut la dispoziţie timpul necesar pentru a crea un impact real asupra jocului, aşa cum s-ar fi putut întâmpla din minutul 74. Dar cehul a fost nevoit să-l arunce în focuri pe Taborda.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: