Ultima etapă în Seria a II-a din Campionatul Municipal Timișoara: rezultate, marcatori

Runda finală din ediția 2018-2019 în eșalonul șase local, Campionatul Municipal Timișoara, a avut loc în această săptămână, fiind vorba strict despre ultima etapă din retur în Seria a II-a. 

Câștigată de Electrometal, cu 45 de puncte, având un joc mai puţin disputat, cel cu Atletico Timişoara, din etapa a 14-a, care a fost reprogramat pentru marţi 11 iunie de la ora 18 pe terenul de rugby, lângă LPS Banatul. 

AS Electrometal (Galaxy) – ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român 3-0 (2-0): Sava Vuxanovici (min. 22), Silviu Bălace (min. 40) şi Goran Colojor (min. 67).

Pe locul secund al ierarhiei finale a încheiat ACS Dedy Mid Sânmihaiu Român, care a rămas la ”cota” de 33 de puncte, chiar şi după această înfrângere în faţa liderului. 

Atletico Timişoara – ACS FC Srbianca Giuchici 3-2 (2-1). Au marcat: Paul Codrea, care a deschis scorul, și Iosif Rotariu – două goluri, respectiv Dan Noje şi Mihai Cionvică. Antrenorul Constantin Luţă a folosit următorii jucători: Dabâcă – Todorescu, Ciocârlan, Buzatu, Brândaş, Bungău, Stănescu, Paul Codrea, Cristian Dancia, Iosif Rotariu, Popescu. Au mai jucat: Tiriac, Catalinici, Iovanovici şi Flavius Buţă.

CSC Giarmata Vii – Timişul Urseni 4-1 (1-1). Oaspeţii au deschis scorul în minutul 22 prin Ciprian Radoni, iar gazdele au egalat până la pauză, în minutul 41, prin Adrian Dobra. La reluare, după 10 minute, acelaşi Dobra a reuşit ”dubla” pentru echipa sa, ca apoi Bogdan Goagă să majoreze scorul la 3-1 în minutul 72. Scorul final a fost stabilit de Luchian Sălăjan în minutul 82. Cu acest ultim rezultat favorabil, echipa veteranului Ghiță Muntean s-a clasat pe locul trei în ierarhia finală, cu 31 de puncte.

AS Timişul Albina – AS FC Chişoda 1-2 (0-1). Au marcat: Dudan Barb (min. 61), respectiv pentru învingători Alin Ţimbălaru (min. 25) şi David Cifor (min. 83). Meciul restanţă din prima etapă a returului dintre Chişoda și Srbianca se va juca miercuri 12 iunie de la ora 18, pe terenul din Chişoda.

Într-un alt joc, CS Giroc – Unirea Cerneteaz II 1-2 (1-1).

În Seria I, ASU Politehnica II a devenit campioană cu 31 de puncte, urmată pe locul secund de CSŞ Bega, cu 27 de puncte.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 15

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: