Un alt derby de D Timiş, Dumbrăviţa – Mama Mia, tot ca amical

Divizionarele D îşi continuă pregătirile iar week-end-ul va oferi prilejul altor meciuri amicale, unul implicîndu-l pe liderul AS Nova Mama Mia Becicherecu Mic…

Reeditarea unui derby, în amical: Gazda CS Dumbrăviţa, în alb-verde, şi liderul Mama Mia salută publicul la începutul jocului din runda a XV-a a Diviziei D Timiş, 1-1 (0-1), din 10 noiembrie 2012

Pentru liderul de necontestat al ligii a IV-a pregătirile au început pe 22 ianuarie, la baza sportivă Textila Timişoara, iar primul joc a fost în dauna celor de la CFR, pe care i-au întrecut cu 4-0, după care, în meciul retur, au încheiat la egalitate 1-1.

Antrenorul Sorin Bălu ne-a amintit jucătorii plecaţi la alte echipe, şi anume Gârz, Onosă, Şuleap, Marcu, Boubătrân şi Arsenie, despre cei noi veniţi, în număr mare, preferînd să nu le dezvăluie numele. Asta până cand nu vor semna cu echipa sa… Iar până la începutul returului au mai fost perfectate câteva jocuri amicale.

Banatul Nerău, ocupantă a locului 9 după prima jumătate a campionatului, a demarat pregătirile pe 4 februarie, în localitate, cu pregătire fizică. Cu aceeași conducere tehnică, antrenor principal ramâne în continuare Cosmin Sîntean.

Noutăţi în lot sunt Marcu (Becicherecu Mic), Argatu (CSM Lugoj) şi Burtic (Făget). Singurul plecat este Popa Ionuţ, în Germania. Au fost perfectate cîteva jocuri de pregătire, cu Unirea Sânnicolau Mare, Pobeda Dudeștii Vechi şi cu Plavii Delia Sânpetru Mare.

FC Deta… Sâmbătă 9 februarie va avea loc prima întrunire a lotului, în oraș, cu două ședințe de pregătire fizică, strunite de aceeași conducere tehnică: Florin Albu (principal) și Marian Pripas (secund). Nu a plecat nici un jucător de la echipă iar singurul venit este Deliu (Topolovățu Mare), însă se duc tratative și cu alți jucători, pentru a se întări lotul.

S-au perfectat cateva jocuri de verificare, cu Banloc, Gătaia și probabil cu Timișul Șag.

CS Dumbrăviţa, trupă pregătită de Florin Macavei, a demarat pregătirile pe data de 14 ianuarie, în localitate, iar primul joc l-a disputat în compania celor de la HSV Ferschnitz (Austria), pe care i-a întrecut cu 2-1, prin golurile marcate de Bălan și Todor.

Următorul joc va fi sâmbătă 9 februarie, pe arena Textila, cu liderul diviziei D, Nova Mama Mia Becicherecu Mic, iar în perioada 23-24 februarie va participa la un turneu în Ungaria.

Au sosit la echipă Stiopu, Pîscu şi Mariș dar au plecat Bârsanu (Anglia), Vlaic (la CSM Lugoj), Şuleap şi Dovlete.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: