Un lider schimbat, Recaș în Seria 3, egalat la Margina. Făget și Belinț îl întrec. Campionatul Județean Timiș, etapa 8: rezultate, marcatori. Marius Tutunaru 5 goluri, Michi 4

Campionatul Județean Timiș al ligii a V-a a bifat etapa de la mijlocul turului și al sezonului de toamnă. Rezultate, marcatori. Clasamentele, pe coloana tradițională.

Seria 1

AS Gelu este lider în continuare cu 21 de puncte, iar pe locul secund CS Sînandrei-Timiș cu 18 puncte. Pe locul 3, cei de la Tricoul 1 Iunie Timișoara, cu 17 puncte.

AS Tricoul 1 Iunie Timișoara  CS Sânandrei-Timiș 6-1 (2-1).

Au marcat: Lucian Gheorghevici (min. 17 și 23), Jameel Waleed (min. 55), Cristian Stiopu (min. 60), Cosmin Ciublea (min. 70) și Ionuț Prodan (min. 80), respectiv Valentin Bobuț (min. 33). Ovidiu Bărcan a fost eliminat în minutul 42 de la oaspeți pentru că a înjurat spectatorii.

Antrenorii Ioan Neamțu și Gheorghe Potra au folosit următorii jucători: Jurcuț, Filip, Ovidiu Preda, Hodineanți, Hărpăilă, Ganea, Blejdea, Waleed, Obeșterescu, Stiopu.

Au mai intrat: Ciublea, Ionuț Prodan, Mateică, Baciu. Pe bancă: Ciobanu, Lazăr și Dan Prodan.

Dacia Cărpiniș – Voința Valcani 4-2 (2-1): Emanuel Kovacs (min. 15), Marian Danciu (min. 30, 61) și Denis Lupașcu (min. 71), respectiv Marian Gheorghiță (min. 20) și Laurențiu Daju (min. 52).

Oaspeții au evoluat din minutul 67 în 10 jucători, întrucât Emanuel Ghițoaică s-a accidentat, vizitatorii neavând rezerve. Antrenorul Dragoș Buicu a jucat mai bine de 60 de minute accidentat.

Mureșul Cenad – Avântul Bobda 3-2 (2-1): Bogdan Wilheim (min. 20), Astalis Pitu (min. 38) și Cosmin Radu (min. 70), respectiv Raul Puiu (min. 30) și Ciprian Manolache (min. 86).

Antrenorul Iosif Harkai a privit din nou meciul din tribună, fiind suspendat pe nedrept de AJFT. Antrenorul gazdelor chiar a lăudat arbitrajul lui Mihăiță Hromei, ”se vede că a fost fotbalist, a știut cum să vorbească jucătorilor și nu a dat nici un cartonaș. Când ai așa un arbitru bun, sigur nu mai iese scandal. Îl felicit pentru arbitrajul prestat!”

De reamintit că juniorul Gabriel Vizer a fost accidentat grav la picior și a necesitat îngrijiri medicale la meciul disputat la Biled. Ulterior i s-a pus piciorul drept în ghips, timp de 3 săptămâni, întrucât nu poate fi efectuaată o investigație RMN, dată fiind inflamația. Juniorul suferă cu săptămânile, arbitrul nu lua nici o atitudine.

CS Unirea 2 Sânnicolau Mare – AS Steaua Bulgăruș 10-0 (5-0).

Scorul rundei, realizat de trupa lui Marius Sitaru prin golurile marcate de Emanuel Michi de 4 ori, Tomas Cozma 3, Alexandru Mesaroș, Marco Contescu și Florin Vidican.

Antrenorul Marius Sitaru a folosit următorii jucători: Hiticas, Crișan, Olaru, Dima, Pârlageanu, Michi, Bud, Gheța, Mesaros, Contescu, Cozma. Au mai jucat: Crăciun, Vidican, Coandă, Ardelean, Moldovan.

AS Gelu – Voința Biled 5-1 (3-0). Pentru echipa pregătită de Bogdan Lupu au marcat: Cristian Berbece 3 goluri, Dan Dragotescu, și Vasile Palkovacs.

Bogdan Lupu (antrenor Gelu): ”Un succes meritat obținut de băieții mei, pe un teren foarte bun și un timp ideal pentru fotbal. Am avut un arbitraj bun, eu niciodată nu contest, indiferent că pierd sau câștig.”

*

Seria 2

Lider este Juventus Pișchia, cu 22 puncte, după un zdrobitor 7-0 acasă cu Utvin. Unirea Banloc pe locul secund, cu un punct mai puțin, după victoria obținută în deplasare la Ghiroda 2 cu 5-1. Și este la egalitate cu Unirea Cerneteaz.

AS Juventus Pișchia – AS Utvin 7-0 (3-0): Flavius Glișa 3 goluri, Claudiu Fulga două goluri și Gheorghe Jurj tot două goluri.

Trupa lui Ioan Coman și-a permis să rateze două lovituri de la 11 metri prin Silviu Cărare (min. 35) și portarul Răzvan Ziser (min. 75). În minutul 88, portarul Daniel Oros a fost eliminat de la oaspeți pentru henț, comis în afara careului de 16 metri.

AS Viitorul Ionel – CS Timișul 2 Șag 2-2 (1-2).

Pentru oaspeți au marcat Cristian Rusu și Flavius Roșu.

CSC Dudeștii Noi – AS Unirea Cerneteaz 1-2 (1-2): Gheorghe Bogdan (min. 25), respectiv Răzvan Leucă (min. 19) și Andrei Ghiunghiuș (min. 32).

ACS Galaxy Timișoara – ACS Viitorul Bencec 1-3 (1-2): Narcis Damian (min. 7), respectiv Andrei Backa (min. 23), Nicușor Fățan (min. 30) și Laurențiu Șein (min. 73).

*

Seria 3

Un nou lider, CSC Făget, cu 22 de puncte, urmat pe locul secund de CSC Belinț, cu 21 de puncte, după ce a învins acasă cu 3-2 pe Bacova. Pe locul trei   AS Recaș, cu 19 puncte.

CSC Făget AS Progresul Vucova 4-0 (1-0).

Golgeterul echipei, Mihai Rădac, având 16 reușite, a ”perforat” poarta oaspeților de patru ori, în minutele 37, 54, 56 și 63. În minutul 43, la 1-0, Baranka a ratat o lovitură de la 11 metri.

Valerică Lazăr (Făget): ”Jocul nu a pus la îndoială victoria noastră. Mă bucur că echipa merge ață și ne dorim să continuăm tot așa.”

Pentru gazde au jucat următorii: Goldschmidt, Predescu, Onae, Neagu, Sirbu, Căplescu, Țofei, Baranka, Dobozi, Rădac. Au mai intrat: Lăzărescu, Oprea, Dobrea, Berzava, Dicu. Pe bancă: Stoica si Căliman.

AS Viitorul Sacoșu Turcesc – CS Nițchidorf 0-2 (02).

Oaspeții și-au asigurat victoria în primul sfert de oră prin golurile marcate de antrenorul-jucător Raul Ițu (min. 9) și Claudiu Apostol (min. 15).

AS Autoliv Lugoj – AS FC Bazoș 2-6 (1-2): Andrei Eneșca și Alin Șundrea, respectiv jucătorul meciului, Marius Tutunaru, cu 5 goluri dintre care unul din lovitură de la 11 metri, și Eugen Pistrițu.

Echipa învingătoare a folosit următorii jucători: Staicu, Militar, Anițaș, Firuț, Ciobanu, Bungău, Pistrițu, Burlacu, Radu, Lungu, Tutunaru. Au mai intrat: Filip, Tomoș, Vamvu. Pe bancă: Barbu.

AS Margina – AS Recaș 2-2 (0-0): Florin Mureșan (min. 50) și Vasile Urdaș (min. 81), respectiv Norbert Gălățan (min. 70 și 74).

Ambele echipe au suferit câte o eliminare în minutul 85, pentru două cartonașe galbene: Andrei Lăpujan (gazde) și Raul Peptănuș.

Sorin Micșa (antrenor Recaș): ”Mi-aș dori ca echipa Margina să joace toate partidele cum a jucat cu noi astăzi. A fost un joc alert, chiar frumos, pe un teren bun dar moale. Felicit jucătorii pentru efortul depus. Nu am nici o scuză că mi-au lipsit patru titulari care sunt accidentați. Mergem mai departe, campionatul este lung, și să câștige cel mai bun!”

AS Boldur – Voința Iosifalău 2-3. Pentru învingători au marcat Traian Ciobanu două goluri și Cristian Țermure.

*

Au fost sancționati: Daniel Laslău (Sânandrei-Carani) suspendat două etape și penalizat sportiv 400 de lei, Daniel Florin Tătaru (Sânandrei-Carani) o etapă, Petru Voica (Ghiroda 2) – 2 etape și 400 de lei, Daniel Nagy (Sâmpetru Mare) – 2 etape și 400 lei, Daniel Florin Tănăsescu (Lenauheim) – 2 etape și 400 de lei, Raul Alexandru Oprea (Real Fibiș) – 2 etape și 300 de lei.

Echipa din Tormac a fost amendată cu suma de 1.000 de lei pentru că a părăsit terenul de joc în etapa trecută la Bazoș, rezultatul fiind omologat cu 3-0 pentru AS FC Bazoș. Vor sta o etapă Cosmin Belețescu (Deta 2), Gabriel Cârstean (Buziaș 2), Zoltan Andrei Sebesten (Remetea Mare), Cristian Dănuț Dilă (Bobda) și Gheorghe Acasandrei (Stamora Germană).

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: