Un singur lider învinge în etapa 28 din ”Județ”. Rocadă la vârf în Seria I: rezultate, marcatori

Runda a XXVIII-a în liga a cincea județeană n-a fost cea mai prielnică formațiilor lider în cele 3 serii, Steaua Roșie Variaș remizând sâmbătă 1-1 la Timișoara cu Tricoul 1 Iunie și cedând primul loc celor din Jimbolia, care au învins cu 6-1 la Sâmpetru Mare, Juventus Pișchia remizând la rândul ei la trei cu ocupanta locului 4 în Seria a II-a, Petroman, iar AS FC Bazoș câștigând în schimb cu 3-1 în deplasarea efectuată la Boldur. Altfel, performer al antepenultimei etape a sezonului a fost Florin Vidican pentru Mureșul Cenad, cu 5 goluri marcate în poarta celor de la Gottlob, în vreme ce delegatul echipei din Făget, Valerică Ioan Lazăr, a fost foc și pară pe arbitrajul lui Nanu (Lugoj).

În Seria I, lider a redevenit AS FC Unirea Jimbolia, cu 77 de puncte, urmat de Steaua Roşie Variaş cu 76 de puncte; iar pe locul trei AS Gelu cu 68 de puncte.

AS Tricoul 1 Iunie Timișoara – AS Steaua Roșie Variaș 1-1 (0-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 36, prin Adrian Flavius Titu, iar în mitanul secund gazdele au egalat prin Cosmin Ciublea, stricând planurile liderului, care a coborât din nou pe locul secund, cu două etape înaintea finalului. Citește mai multe din Plopi aici

AS FC Mureșul Cenad – Spartak Gottlob 18-3 (11-1).

Pentru băieții lui Iosif Harkai au punctat: Florin Vidican 5 goluri, Cristian Pîț 3 goluri, Cosmin Radu 3 goluri, Dănuț Pîrghie două goluri, Vasile Miron două goluri, Alex Rusu, Claudiu Septimiu și juniorul de 15 ani Dorian Trinculete, la primul său gol pentru seniori.

AS Plavii Delia Sâmpetru Mare – AS FC Unirea Jimbolia 1-6 (0-3).

Victorie cu un ”set la unu” pentru vechiul și noul lider, care a punctat prin Adrian Daniel Cioată și Adrian Gheorghioiu – cu câte două goluri fiecare, Robert Anton și Fabian Bursuc, pentru învinși înscriind Sinișa Popov.

AS Chinejana Chinezul Satchinez – AS FC Dacia Cărpiniș 4-0 (0-0). În sfârșit, prima victorie la zero pentru gazde, reușită prin două ”duble” semnate Cristian Batin si Răzvan Barbula.

*

Campioana Seriei a II-a, AS Juventus Pișchia, a învins cu titlul la purtător și a acumulat 66 de puncte; pe locul secund Viitorul Bencec cu 55 de puncte iar pe locul trei ACS Galaxy Timișoara, cu 51 de puncte.

AS Petroman – AS Juventus Pișchia 3-3 (1-2): Nicolae Negru (min. 7, 80) și Nicolae Buhai (min. 52), respectiv Alin Munteanu (min. 20), Radu Jude (min. 32, din lovitură de la 11 metri) și Alexandru Vuc (min. 72).

AS Unirea Uivar – CSC Dudeștii Noi 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 63 de Bogdan Otiman.

AS Progresul Iecea Mare – AS Viitorul Bencec 0-6 (0-3)

Meciul a început cu o intârziere de circa 35 de minte întrucât oaspeții au solicitat confruntarea jucătorilor înaintea fluierului de start. Gazdele au început cu 10 jucători. Băieții lui Ionică Roșca au învins cu un ”set la zero”, autori ai golurilor fiind: Răzvan Cernăuțan (două), Emanuel Ardelean (două), Călin Gheorghevici și Alin Nicola.

AS Unirea Cerneteaz – AS Camaro Fibiș 4-0 (2-0).

Cele patru goluri pentru echipa pregătită de Adrian Gabor au fost marcate de Laurențiu Sein și Răzvan Leucă, două fiecare.

*

Seria a III-a are drept lider pe AS FC Bazoş, cu 78 de puncte. AS Gloria Moşniţa Nouă deține 77 de puncte, iar pe locul trei, AS Recaș cu 66. Mare echilibru la vârf, precum în Seria I, în condițiile în care au mai rămas două etape iar în ultima rundă se vor întâlni primele două clasate, la Moșnița.

A.S. Recaș – CSC Olimpia Bucovăț 6-1 (5-1).

Jocul s-a întrerupt în minutul 60, deoarece adversarii au decis sa iasă de pe teren. Pentru elevii lui Sorin Micșa au marcat: Marius Tutunaru de 3 ori, Alexandru Voicu, Deian Cocoțan și Miși Bejera.

AS Gloria Moșnița Nouă – AS Bacova 6-1 (4-0): Dan Roman 3 goluri, Lucian Stoica, Alexandru Neag și Ruben Mariș, respectiv Raul Prundeanu două goluri.

CSC Flacăra Făget – CSC Belinț 4-5.

Pentru gazde au marcat Mihai Rădac – 3 goluri și Alexandru Neagu. Iar pentru învingători Răzvan Dragomir două goluri, Denis Ștefoni două goluri și Robert Berecki .

Delegatul echipei gazdă, Valerică Ionel Lazăr, a declarat: ”Sunt stupefiat, ce am văzut astăzi la acest meci! A fost cel mai mare furt din fotbalul județean, nu am întâlnit în cei peste 30 de ani de fotbal pe care i-am petrecut pe dreptunghiul verde. Arbitrajul lui Nanu la centru a lăsat de dorit, chiar așa ceva nu se poate, domnule Grigorescu! Ne-au fost refuzate două lovituri de la 11 metri și un gol valabil, în schimb pentru echipa adversă s-a dat totul, și ce nu a fost. În asemenea condiții, ne vom retrage din campionat. Cei doi observatori nu au avut nici contractele (numai factura) pentru a încasa baremul, dar noi tot le-am achitat. A fost bătaie de joc. Nu am nimic ce să le reproșez jucătorilor de la Belinț.

AS Boldur – AS FC Bazoșu Vechi 1-3 (1-2): Denis Vînătu (min. 29), Eugen Pistrițu (min. 45) și Cosmin Codrean (min. 65). În minutul 73, Denis Vînătu a nimerit transversala.

CS Tormac – ACS Electrica 1929 Electrica 5-2 (3-1).

Pentru echipa învingătoare au marcat Roland Resiga două goluri, Vlad Ciobanu, Paul Ioji și Daniel Cohan. Este prima victorie în acest campionat pentru băieții preluați de Ioan Don, care din ediția viitoare vor juca în ”Promoție”. Acesta a spus că ”majoritatea s-au întors din străinătate, dintre jucătorii plecați, iar astfel lucrurile se vor îndrepta la echipa noastră. Dorim să construim o echipă cum am avut în anii trecuți.”

AS Berini – AS Progresul Vucova 5-1 (3-0)

Au marcat: Vanea Dombrovschi (min. 3), Darius Jorj (min. 17), Lucian Tătaru (min. 35), Alin Prodan (min. 60) și Darius Horoțan (min. 85), respectiv golul de onoare Darius Iosif în minutul 80, care a ajuns la ”cota” 12 în această ediție de campionat.

+

Goleadorii din ”Județ” după etapa 28:

54 goluri… Dani Roman (Moşniţa Nouă).

51 goluri… Mihai Rădac (CSO Făget).

46 goluri… Daniel Adrian Cioată (Jimbolia).

39 goluri… Robert Mihai Anton (Jimbolia),

35 goluri… Cristian Radu (Bazoşu Vechi),Cristian Berbece (AS Gelu),

30 goluri… Alexandru Roberto Apostol (Variaş).

28 goluri… Bogdan Andriucă (Moşniţa Nouă),

27 goluri… Tomas Cozma (Unirea Sânnicolau Mare II), Petre Râmneanţu (Steaua Roşie Variaş).

25 goluri… Emanuel Ardelean (Viitorul Bencec).

24 goluri… Cosmin Radu (Cenad),

 23 goluri… Bogdan Inoveanu (Juventus Pişchia)

22 goluri… Liviu Zahorneanu (Bobda)

21 goluri… Claudiu Nicolae Fulga (Juventus Pişchia), Darius Jorj (Berini).

20 goluri… Miși Bejera (AS Recaș). Florin Bolgea și Andrei Achimov (ambii Bazoșu Vechi), Ovidiu Rusanda (Petroman), Raul Prundeanu (AS Bacova).

*

Au fost suspendați pentru cartonașul roșu incasat în etapa trecută următorii jucători: Daniel Ionuț Todîrcan (AS Avântul Topolovățu Mare) pentru două etape și penalizat 500 de lei; Andraș Denis Florentin (AS Timișul Hitiaș) o etapă; Valentin Ioan Pogaciaș (AS Autoliv Lugoj) două etape și 400 lei; Lucian Belu (AS Berini) 6 etape și 150 de lei; Constantin Georgel Fanu (ACS Unirea Banloc) o etapă; Alexandru Frank (CSO Deta) 3 etape și 200 de lei; Flavius Nicusor Cirtoabă (AS Bacova) o etapă de suspendare.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: