Unic gol din penalty în jocul-școală al alb-violeților

Echipa formată preponderent din sportivi în trial a câştigat cu 1-0 azi dimineaţă pe arena „Ştiinţa” meciul de pregătire în care au fost văzuţi în acţiune jucătorii aflaţi în probe la ASU Politehnica Timișoara, avându-i oponenţi pe juniorii de la grupele 2003, 2004 şi 2005.

Unicul gol a fost marcat de Bogdan Pop în minutul 10, din penalty, în urma unui fault făcut de Samuel Costea, jucător sosit în probe de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Cu alb-violeții nu se mai pregăteşte Andrei Luduşan dintre jucătorii prezenţi la reunire, în schimb au mai sosit în probe câţiva jucători.

În repriza I au jucat: Păduraru – Sporin (ACS Poli), Moțiu, Codrea, R. Popa (ACS Poli) – Vidrăsan, Flavius Budin (2001, Cugir), Angelo Iuga (1997, Pecica), B. Pop (CFR Cluj), Samuel Costea (2001, Ghiroda) – Alin Dobre (2002, Academica Clinceni II)

În repriza a II-a, Popeţ – Dincă, Stoia (toţi ACS Poli), Bîrlovean, Coroiu – Gologan, Grimmer (Fortuna), Trip, Gaşpar, Românu (ACS Poli) – Piţigoi.

„A fost un joc destul de reuşit, dar din păcate sunt mulţi jucători şi nu am reuşit să mă axez decât pe cei de la echipa mea şi pe ceilalţi, de la juniori, i-a urmărit Sorin (Brîndescu). La noi au fost 20 de jucători, i-am urmărit pe toţi şi am decis să rămână doar şase dintre ei, care vor continua încă o săptămână alături de noi iar sâmbăta viitoare urmează să definitivăm trialurile. A fost un trial preliminar şi săptămâna viitoare vom trage linie şi ne vom axa după aceea pe jucătorii seniori ca să ne completăm lotul. Săptămâna viitoare vom continua pregătirile pe plan local, cu câte două antrenamente şi cu un joc sâmbătă, acasă, aşteptăm suporterii să fie alături de noi. Din data de 5 (iulie) intrăm într-un cantonament, o pregătire centralizată şi cu jocuri amicale din trei în trei zile”, a declarat antrenorul principal Dorin Toma după jocul-şcoală de azi.

ASU Politehnica urmează aşadar să dispute un prim amical sâmbătă 3 iulie, pe teren propriu, iar adversarul urmează să fie confirmat curând.

Programul jocurilor amicale continuă astfel:

10 iulie – CSM Reşiţa (deplasare)
14 iulie – CSM Reşiţa (acasă)
17 iulie – OFK Kikinda (deplasare, Serbia)
21 iulie – CA Oradea (acasă)
24 iulie – Ripensia

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: