Unirea Giroc – AS Murani 1-1 (0-1): Costescu, la un pas de a reveni cu gol. FOTO!

AS Murani a pierdut astăzi de la ora 11, în cea de-a treia etapă a returului în Divizia D Timiş, primele puncte din 2015, învingătoarea cu 4-1 în precedentele runde fiind egalată înaintea ultimului sfert de oră al deplasării la Giroc: CS Unirea – AS Murani 1-1 (0-1). 

Unica remiză a dimineţii de sâmbătă în cele 5 jocuri de la ora 11 ale etapei a XX-a s-a înregistrat între două echipe care se aliniau la start după evoluţii bune în etapă trecută.

Oaspeţii păreau favoriţi, dar nu au valorificat statutul avut, cei din Giroc reuşind egalarea în minutul 75, prin Alexandru Duţu, în urma unei lovituri libere de la 18 metri, executată în dreapta jos, lângă bară, ceea ce a făcut inutilă intervenţia portarului Mateescu.

Vizitatorii au deschis scorul în minutul 35, când portarul Coca a ieşit în întâmpinare la marginea careului de 16 metri, unde l-a blocat pe Radosav, însă mingea a ajuns la Argatu, care, cu un lob de la 25 de metri, a trimis în poarta goală.

În minutul 80 putea fi 1-2, dar lovitura de cap a lui Costescu a fost respinsă de Coca în stâlpul din dreapta al porţii sale. De menţionat aşadar că a revenit pe teren golgheterul echipei AS Murani, Raul Costescu, după o accidentare serioasă, care l-a ţinut mai bine de un an pe tuşă.

CS Unirea Giroc: Coca – Dumitru, Cocora, Duricu, Râmneanţu (min. 46, Andrei; min. 80, Marincu), Popa, Ioviţă, Duţu, Dan, Vătavu, Celic.

Antrenor: Dan Mita.

Pe bancă: Gheorghescu, Toader şi Ştirbu.

AS Murani: Mateescu – Toma (min. 75, Steopu), Iosof, Dragan, Morcan (min. 23, Mura), Coman, Borborea, Argatu, Lupu (min. 60, Costescu), Radosav, Kovacs.

Antrenor: Adrian Şeţu.

Pe bancă: Nariţa.

*

La cald…

Dan Mita (Giroc): „Rezultat echitabil. Pentru ce s-a jucat azi nu meritam mai mult! Nu sunt mulţumit de jocul slab practicat de elevii mei. Pe alocuri, oaspeţii au fost mai buni”.

Cornel Brici (Murani): „Rezultat inechitabil. Am avut două lovituri de la 11 metri şi multe ocazii, băieţii au jucat exemplar. Am venit cu jumătate de echipă, ne-au lipsit Dorel Stoica, Mariş, Petruş şi alţii. Îmi pare rău că nu am plecat cu toate cele trei puncte, cu toate că o meritam. Etapa viitoare ne aşteaptă un meci foarte greu cu liderul şi sperăm să le administrăm prima înfrângere!”

Arbitri: Elvis Nanu – Gabriel Goloşie, Roland Barbu. Observatori: Ioan Franţ şi Vasile Ciorogar.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 14

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: