Unirea, la primul eşec în retur, la Reşiţa: 1-0 pentru Şcolar

Municipal Şcolar Reşiţa s-a redresat cu un succes la limită într-un joc contând pentru etapa a 21-a a seriei a cincea în Divizia C, dispunând cu 1-0 (1-0) de Unirea Sânnicolau Mare, aflată la primul eşec în 2011 şi care a risipit o minge pe seama unei nesincronizări între portar şi fundaşul stânga al echipei antrenate de Petre Vlătănescu, eroare de care au profitat cărăşenii în minutul 28.

„Am jucat slab, mai ales în prima repriză, când n-am expediat nici un şut spre poartă, revenindu-ne apoi la reluare, pentru vreo 20 minute, când am şutat în sfârşit de două ori pe poartă. Am evoluat blazat, fără atitudine în joc, în vreme ce reşiţenii au fost puţin mai determinaţi”, a spus antrenorul Petre Vlătănescu după eşecul din Valea Domanului, opinând că absenţele lui Albert şi Băişan, care au suferit uşoare întinderi, au contat în angrenajul Unirii.

Oaspeţii au evoluat în componenţa Amarinei – Bura, Hecsko, Purda, Cărpinişan – Toma Stoianov (Vasilcin), Bozian, Ghinescu (Pavel), Radu (Dragodan; 85, Telecican) – Tulcan, Sîrbu, fiind susţinuţi din tribune, între foarte puţinii spectatori, de handbaliştii Unirii Sânnicolau Mare, prezenţi în Reşiţa la turneul juniorilor I în Campionatul Naţional.

„Urmează Recaşul, care are echipă bună, şi mi s-a părut de fapt a fi cea mai bună, peste Luceafărul chiar”, a anticipat Vlătănescu.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = treisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: