Unirea, remiză acasă, Mama Mia, eşec în deplasare

Pavel a deschis scorul în minutul 50 al jocului Unirea Sânnicolau Mare – Naţional Sebiş, disputat vineri seară în etapa a 27-a a eşalonului trei, graţie unui şut de la 20 metri din voleu, gazdele fiind egalate după doar 3 minute, din penalty, acordat pentru un fault comis de Cărpinişan.

Petre Vlătănescu, antrenorul Unirii, a apelat la Amarinei – Telecican (65, Bura), Hecsko, Purda, Cărpinişan – Radu (60, Dragodan), Sîrbu, Vasilcin (55, Băişan), Bozian (80, Ghinescu) – Pavel, Tulcan. Albert a fost indisponibil datorită unei suspendări pentru cumulul a 4 cartonaşe galbene.

Mama Mia Becichierecu Mic, gazda Unirii în următoarea etapă de campionat, sâmbăta viitoare, a pierdut tot vineri seară cu 3-0 la Beiuş, în faţa Bihorului, după ce la pauză scorul era alb. „Comparativ cu aportul oferit în victoria de sâmbătă în faţa fruntaşei AC Recaş, astăzi băieţii mei au fost la doar 10% din randamentul avut şi îl evidenţiez doar pe Luţă, care la 32 de ani a fost cel mai bun om al nostru şi îmi scot basca în faţa lui. Am pierdut pe seama slăbiciunilor noastre dar n-au lipsit intimidările gazdelor, cu lovituri cu cotul, şi erorile clasice de arbitraj”, a spus Vali Sorescu, antrenor la Mama Mia, codaşa seriei a cincea, şi care speră să redreseze corabia în ultimele trei jocuri, toate cu formaţii timişene, şi anume acasă cu Unirea, pe CFR Timişoara, cu gazda Millenium Giarmata, şi acasă cu FC Timişoara II.

Mama Mia: Culda – Zurbagiu, Opriş, Solomon, Hodiş – Ştefanovici, Luţa, Micu (Gruescu), Radu (Piluţi) – Coca, Panduru (Gârz).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: