Unirea Sânnicolau Mare, doar un punct în deplasare la Murani, penultima clasată

Unica remiză a rundei de miercuri de la ora 17 în Divizia D Timiș s-a consemnat pe terenul penultimei clasate, AS Murani, coincizând cu primul punct al formației gazdă după 3 eșecuri la zero.

Golurile au căzut astăzi începând din minutul 87… ACS Murani – CS Unirea Sânnicolau Mare 1-1 (0-0): Costescu 88 / Olteanu 87. Unirea este la prima remiză din 2016, după ce în tur își adjudeca acest duel, acasă, cu 1-0.

Dar iată consemnarea jocului conform Ziarului Tribuna, primul ziar independent din Sânnicolau Mare, la pupitru cu Dan Oancia, colaborator Sporttim, accesibil la http://ziarultribuna.ro/

Etapă intermediară în Liga a IV-a a județului Timiș. Unirea Sânnicolau Mare a avut parte de o partidă dificilă în deplasarea de astăzi de la Murani, echipă clasată pe penultima poziție a clasamentului, cu doar nouă puncte după 21 de meciuri disputate. Băieții antrenați de Nae Căprărescu nu au mai arătat nicidecum pofta ofensivă pe care au avut-o în etapa trecută, câștigată cu 7-1 pe teren propriu contra lui CFR Timișoara. 1-1 a fost la capătul celor 90 de minute, golurile fiind marcate pe final de joc, astfel că uniriștii se întorc „acasă” cu doar un punct

Prima repriză nu a oferit prea multe celor prezenți în tribunele arenei din Murani, practicându-se mai degrabă un joc de angajament, fizic. După revenirea de la cabine sânmicloșenii au avut un gol anulat. Galea a fost cel care a trimis mingea în plasă (’70), însă brigada de arbitrii a considerat că reușita nu a fost valabilă.

Un real câștig pentru Unirea devine Angelo Olteanu, în vârstă de 17 ani, care s-a înscris și astăzi pe lista marcatorilor, după ce în etapa trecută a fost autorul unui hattrick cu CFR Timișoara. Tânărul jucător din avanposturile Unirii a deschis scorul în minutul 87, după ce a primit de la Cărpinișan o pasă în fața porții, împingând balonul cu șpițul pentru ceea ce se preconiza a fi o victorie a oaspeților.

Însă Costescu nu a fost de acord. Acesta a egalat imediat după reluarea jocului. Toma Stoianov a pierdut o minge la mijlocul terenului, un jucător al gazdelor a scăpat pe banda dreaptă, a reușit să-i facă așezare lui Costescu, care a trimis puternic sub bară. Scor final 1-1, iar uniriștii ajung la o zestre de 36 de puncte.

AS Murani: Sîrbu – Rudăreanu, Torok, Pană, Morcan, Stănculeanu, Iosof, Argatu, Pitic, Lup, Costescu.

Antrenor: Cosmin Sîntean.

Au mai intrat: Toma şi Kovacs.

Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Florescu, Uzun, Blaga, Cărpinișan – Boangheș, Nagy – C. Crișan, Galu, Galea – Olteanu.

Au mai intrat: Toma Stoianov, Vasilcin, Bataneanț, Pânzaru.

Antrenor: Nae Căprărescu

*Avântul Periam, echipa antrenată de Marius Stanache și Doru Siminiceanu (ambii din Sânnicolau Mare), la care evoluează și Raul Rejep, Marius Sîrbu și Mihai Miron, toți trei originari din cel mai vestic oraș al țării, a pierdut cu scorul de 2-0 la „satelitul” celor de la ACS Poli.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: