Unirea Sânnicolau Mare provoacă Dragșinei al treilea eșec la rînd acasă

Unirea Sânnicolau Mare a primit gol pentru prima oară în cele 5 victorii din acest retur, fiind egalată imediat după ce deschidea scorul la Dragșina, dar tot a obținut un al șaselea succes în deplasare în această stagiune, grație reușitei lui Negru, din minutul 74.

Într-un joc disputat astăzi în cadrul etapei a 24-a a Diviziei D Timiș, a fost Real Dragșina – Unirea Sânnicolau Mare 1-2 (1-1), marcatori fiind Severin, în minutul 8, respectiv Ghinescu în minutul 7, în urma unei faze fixe, și Negru, în 74, micuța rezervă aducînd victoria sînmiclăușenilor printr-un gol cu capul, la centrarea lui Miron.

Unirea a dominat jocul și a avut numeroase ocazii, pe care însă nu le-a fructificat, nelăsîndu-se condusă deși cu un om în minus din cea de-a doua jumătate a mitanului întîi, cînd portarul Sitaru era eliminat pentru henț în afara careului, fază la care arbitrul a gestionat intervenția ca fiind una intenționată. Mai apoi cu Timiș în poartă, cel sacrificat dintre jucătorii de cîmp fiind Dragodan, oaspeții și-au asigurat totuși cele 3 puncte.

Nou-promovata s-a impus în alcătuirea Sitaru  – Tache (Crișan), Florescu, Miron, Galea – Dragodan (Timiș), Telecican, Stoianov, Ghinescu – Sârbu (Negru), Jivan (Mihoc), pe bancă rămînînd A. Stoianov.

Real Dragșina este la a treia înfrîngere la rînd pe teren propriu, unde n-a simțit încă gustul victoriei în acest retur.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: