Unirea Sânnicolau Mare – Real Dragşina 3-2 (1-0), de la 3-0

Chiar dacă a dominat în totalitate jocul disputat astăzi contra celor de la Real Dragşina, Unirea Sânnicolau Mare a avut emoţii pe finalul partidei, atunci când vizitatorii au reușit să reducă din diferență, scorul final fiind în cele din urma 3-2.

Este a patra victorie la rând pentru Unirea, lâsând-o pe Real Dragşina cu doar 4 puncte în cont după 13 runde ale Diviziei D Timiş.

Sarabanda a fost începută şi susţinută întreg cursul jocului de către Răzvan Ghinescu, care a şarjat adeseori ofensiva drăgşinenilor prin cursele sale incisive din banda stângă. După ce una din centrările periculoase ale lui Ghinesu l-a găsit în careul advers pe Dani Tulcan, acesta greșind cu puțin ținta, scorul a fost deschis în cele din urmă de Galea, care a executat bine o lovitură libera de la circa 25 metri: 1-0, 19´.

Și după pauză partida a decurs într-o singură direcție iar la doar câteva minute de la revenirea jucătorilor pe gazon, același Ghinescu centrează la colțul scurt, Manoliu țâșneşte dintre apărătorii adverși şi majorează scorul: 2-0.

Fazele notabile care au influenţat cursul meciului s-au petrecut în același minut, stâlpul apărării uniriste, Miron, văzând două cartonașe galbene şi astfel gazda întâlnirii fiind nevoită să joace în zece, din minutul 60.

În ciuda acestei întâmplări, noul intrat Crișan Şerban a speculat greșeala lui Severin din apărare, iar printr-un șut sec la stâlpul porții a stabilit, de fapt, realitatea din teren de până atunci, 3-0, în 65´.

Unirea a continuat să atace și, în urma unui contraatac al Dragșinei oprit în primă fază de defensiva repliată a amfitrionilor, Pătruț prinde un șut de la marginea careului de 16 metri, ușor lateral dreapta, care ia un efect înșelător și îl păcălește pe Marius Sitaru.

Asemenea unui pugilist surprins de lovitura primită, defensiva Unirii a fost taxată la faza imediat următoare, celelalt vârf al vizitatorilor, Anghel, trecându-și și el numele pe lista marcatorilor.

Beneficiind de elanul revenirii pe tabelă şi de omul în plus de pe teren, Dragşina a terminat meciul cu toată echipa în atac, golul egalizator ezitând să apară.

*

Unirea Sânnicolau Mare: Marius Sitaru – Cătălin Crișan, Florescu, Miron, Galea (’92, Flavius Sitaru) – Manoliu (’84, Jivici), Nagy, Stoianov, Ghinescu – Şerban (’67, Ovidiu Oancia), Tulcan (’61, Crişan Şerban).

Real Dragșina: Enăchescu – Hodinanț, Vilchischi, Severin, Micluți – Cadlecz, Preda, Nucovan, Iakab (’68, Manzur) – Pătru, Anghel.

Cartonașe galbene: Tulcan, Stoianov, Flavius Sitaru.

Cartonaşe roşii: Miron.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: