Unirea Sânnicolau Mare regăseşte cheia victoriei: 2-0 cu arădenii

Unirea Sânnicolau Mare a pus punct unei serii fără victorie, impunându-se cu 2-0 în faţa Gloriei Arad în runda de vineri, a XXIV-a a seriei a cincea în liga a treia, graţie unei evoluţii „pe alocuri pozitivă, cu un început bun, iar finalul ne-a aparţinut”, după cum a spus Petre Vlătănescu, antrenor principal al învingătoarei, şi care l-a remarcat pe fundaşul central Tache. Unirea nu mai învinsese din 12 martie, când debuta în 2011 cu un 3-2 la Hunedoara, partidă după care a înregistrat o remiză albă respectiv trei eşecuri cu 1-0.

Radu a profitat deja în minutul 10 de o enormă greşeală a portarului oaspetei, care a scăpat balonul din mână, la 6 metri, în urma unei centrări a gazdelor, fiind pe fază şi deschizând scorul, iar Bozian a stabilit scorul final în minutul 88, cu un şut de senzaţie de la 18 metri, în vinclu, după ce Telecican, abia introdus în joc, driblase în prealabil 3 adversari: 2-0.

„Am abordat jocul cu mai multă ambiţie, aspect care a contat şi a făcut diferenţa, însă la fel de bine cum noi am irosit o ocazie rarisimă, la 1-0, tot aşa şi Gloria a avut două enorme oportunităţi, la acelaşi scor”, a mai spus Vlătănescu, care a efectuat înlocuirile pe fondul oboselii unor componenţi respectiv pentru a preveni o potenţială eliminare, în cazul lui Sîrbu, care primise cartonaş galben. Unirea n-a contat contra Gloriei pe Băişan, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, respectiv Vasilcin, care a ispăşit chiar două etape de suspendare în urma cartonaşului roşu primit contra Recaşului.

Unirea s-a impus în alcătuirea Amarinei – Hecsko, Tache, Albert, Cărpinişan – Ostoin (Toma), Radu, Sîrbu (Ghinescu), Bozian – Pavel (Dragodan), Tulcan (Telecican). Cei din Sânnicolau Mare vor primi marţi seara vizita lui Millenium Giarmata, în etapa intermediară din seria a cincea a Diviziei C.

Într-un alt joc disputat astăzi, Naţional Sebiş – FC Municipal Şcolar Reşiţa 1-0. Sâmbătă de la ora 17 vor avea loc partidele Nuova Mama Mia Becichierecu Mic – Luceafărul Oradea şi Millenium Giarmata – Bihorul Beiuş.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: