Unirea Sânnicolau Mare revine pe căi victorioase, tot cu minim 3 acasă

După 6-0 cu Spartak Gottlob, 4-0 cu Timişul Şag şi 3-1 cu AS Peciu Nou, nou-promovata Unirea, detronată sîmbăta trecută în Timişoara din postura de lider, a revenit pe căi victorioase cu un al patrulea clar succes acasă, conturat tot cu minim 3 goluri înscrise.

Alb-albaştrii din Sânnicolau Mare au astfel cel mai mare număr de goluri marcate, 24, capitol la care sunt egalaţi de o altă nou-promovată, CS Ghiroda, nimeni alta decît oaspetea celui mai vestic oraş românesc, într-un mini-derby de frunte programat sîmbăta viitoare.

Pînă atunci, Unirea a făcut uitat eşecul de la CFR, de această dată adăugînd unui alt prim gol reuşit relativ repede. Telecican deschidea scorul în minutul 12, cu mult sînge rece, mai întîi driblînd o întreagă defensivă adversă iar apoi lobînd peste portarul lui Real Dragşina, deşi ar fi avut şi opţiunea pasei.

După golul mijlocaşului dreapta a urmat şi o reuşită de atacant, Dragodan dublînd avantajul în minutul 60, cînd a pus latul la centrarea expediată de Negru din lateral.

Mihoc, intrat pe mijlocul părţii secunde, la 2-0, a stabilit scorul final, 3-0 cu Real Dragşina, în minutul 81, cînd finaliza un dribling cu un şut de la 16 metri în vinclul porţii oaspete.

A fost o zi foarte bună aproape pe toate planurile pentru Unirea, Ghinescu evoluînd în primul său meci ca titular în acest sezon, după aproape un an de la o accidentare la ligamentele încrucişate. Intrat pe final şi în deplasarea la CFR Timişoara, Ghinescu a preluat sîmbătă din prima flancul stîng.

În schimb portarul Mitric a suferit în primul sfert de oră o accidentare la spate, fiind înlocuit cu Marius Sitaru.

„A fost un meci zic eu foarte bun, în care ne-am impus meritat. Băieţii s-au achitat bine de sarcinile de joc şi este bine că n-am primit nici un gol”, ne-a spus Flavius Sitaru, organizator de competiţii la Unirea, care a remarcat atuurile nou-promovatei deja cu 6 victorii în 7 runde: „Antrenorul Nae Căprărescu i-a format pe unii dintre băieţi iar echipa joacă în formula aceasta de 2 ani, este omogenă. Este ca şi la Pobeda, acesta este primul atu, omogenitatea, precum şi seriozitatea. Antrenorul nostru îşi face treaba foarte bine şi rezultatele se văd”. Sitaru a salutat atît calitatea jocului, „foarte bun pentru acest nivel”, cît şi al oponentei, „o formaţie bună pentru nivelul Diviziei D, arţăgoasă…”

Urmează aşadar „un mic derby”, cum l-a caracterizat Sitaru, referindu-se la Unirea – CS Ghiroda, al doilea joc la rînd al alb-albaştrilor la Sânnicolau Mare. Cît despre tinerii fruntaşei, Crişan, un mijlocaş dreapta, evoluînd sîmbătă ca fundaş dreapta, a fost mezinul învingătoarei, din generaţia 1995.

Unirea Sânnicolau Mare: Mitric (14, Sitaru) – Crişan, Tache, Şimon, Miron (46, Negru) – Telecican, Sîrbu (67, Mihoc), Stoianov – cpt. (82, Şumălan), Ghinescu – Radu, Dragodan. Pe bancă: Florescu – Tincă, Galea.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: