Unirea se detașează după pauză la Tomnatic, Mașloc în prima oră la Periam

O victorie clară a gazdelor, conturată însă strict după pauză, și una la limită a oaspeților, iată deznodământul celorlalte două meciuri care s-au jucat astăzi de la ora 14 în Divizia D Timiș.

Revenirea celor de la Unirea pe propria arenă după suspendarea terenului pe patru etape a fost de bun augur pentru localnicii din Tomnatic, întrucât gazdele au învins la scor, fără să primească gol: Unirea Tomnatic – Progresul Ciacova 4-0 (0-0).

Iar cu acest succes ”uniriștii” au urcat pe locul secund în ierarhia ligii a patra timișene înaintea ultimelor 3 runde din tur, la două puncte în urma ocupantei primei poziții, Fortuna Becicherec.

Cele patru goluri au fost marcate de Alexandru Moricz în minutul 52, Florin Sandu (min. 61) – foto și Alexandru Apostol (min. 71 şi 85). Este pentru prima oară în acest campionat ca Unirea să se impună de 3 ori la rând, copiind rezultatul în deplasare din runda trecută, 4-0, dar și administrând Progresului cel mai usturător eșec, la a treia înfrângere consecutivă pentru cei din Ciacova.

CS Avântul Periam – Voinţa Maşloc 1-2 (0-1). Au marcat: Cosmin Mânecan (min. 61), respectiv pentru învingători Silviu Olariu (min. 21) şi Tudor Chiricescu (min. 55).

Cristian Bobu, de la gazde, a fost eliminat din joc pentru acumularea de cartonaşe galbene, în minutul 18, la scorul de 0-0. La acest meci a arbitrat o brigadă din Ungaria iar observator a fost Nicolae Grigorescu.

Voința a dat uitării ultimele două eșecuri cu câte 4 goluri primite, semnând în schimb al treilea succes în deplasare dar și primul afară din etapa a III-a, prin care a întrerupt șirul de 4 victorii al Avântului.

Iar mâine, duminică 4 noiembrie, are loc ultimul joc al etapei, de la ora 14: CS Flacăra Parţa – CCS Dudeştii Noi, între nou-promovate. Arbitri: Cătălin Botaş – Alexandru Filip şi Alexandru Gherman. Observator de arbitri Cornel Făniţă, iar delegat de joc Daniel Iovan.

Rezultatele etapei a 14-a, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: