UVT, în mare fără divizionari C, 4-2 în Universitare cu Petroșani. Urmează în Timișoara UPT – UVT

Universitatea de Vest din Timișoara a întâlnit astăzi Universitatea din Petroșani în cadrul etapei a II-a, faza zonală, a Campionatului Național Universitar de Fotbal. Studenții Universității de Vest s-au impus cu un meritat 4-2, după 3-2 la pauză în jocul de joi 31 martie, începând cu orele 17 pe stadionul Auto din Freidorf.

thumb_IMG_5488_1024

 

 

Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, însă Robert Foldi a egalat imediat. La scorul de 1-1, studenții timișoreni au ratat o lovitură de la 11 metri. După 10 minute, Foldi a adus UVT în avantaj iar Timișoara s-a desprins la 3-1 prin reușita lui Paul Radosav, însă înainte de pauză oaspeții au redus din diferență la o nesincronizare în defensiva bănățeană.

Partea a doua a jocului a fost una de uzură. Totuși, studenții de la UVT au fost mai proaspeți, mai prezenți în joc și, pe cale de consecință, scorul a devenit 4-2, marcând Mâțu după o fază bine lucrată de Roșu. Cei din Petroșani au jucat ultimele 15 minute în 10 sportivi, un component fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben. A fost de fapt a doua eliminare a oaspeților, anterior fiind trimis în tribună și Ioan Stelescu, unul dintre reprezentanții Universității din Petroșani pe banca tehnică, totodată și antrenor secund al prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu.

Echipa tehnică a UVT, formată din Gabriel BÎZOI, de la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, și Flavius NASTOR (Facultatea de Educație Fizică și Sport) a început partida cu Alex CIUI / Radu POPOVICI, Branimir ȘTEFANOVICI, Ciprian EPURE, Alin ROȘU – Marius SIMILIE, Mădălin SEMENEA – cpt., Petre MOCANU, Cosmin MANCAȘ – Paul RADOSAV, Robert FOLDI.

thumb_IMG_5489_1024

 

 

Au intrat la pauză pentru UVT: Marius BRÂNZAN (C. Epure) și Laurențiu MÂȚU (M. Similie), iar pe parcurs Traian CIOBANU (P. Radosav) și Dennis DÎRNU (P. Mocanu).

Universitatea din Petroșani, avându-i pe banca tehnică pe Ioan STELESCU, Gabriel NIȚU și Cristian COSTA, a început partida în următorul 11: Daniel VĂCARU, Vlăduț NEGREA, Daniel RABOJ (cpt.), Lucian ARCUȘI, Marius TAMASILONI, Ionuț BULIMEJ, Raul MARTON, Ionuț GAVRILUȚI, Adrian PUIAN, Ovidiu POPESC, Marius GRIGORAȘ. Rezerve: Florin NEGREA, Denis TIMOFTE, Bogdan NEGREA și Dragoș BARBU.

Săptămâna viitoare va avea loc derby-ul local, UVT întâlnind „în deplasare” pe colegii de la Universitatea Politehnica.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Sport Universitar și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: