Ursachi „dublă” iar Auto rulează cu un al 4-lea succes la rînd

Spartak Gottlob – FC Auto Timişoara, jocul cădere de cortină al rundei a XXII-a în liga a patra timişeană, disputat joi de la ora 19, a consemnat o a patra victorie la rînd pentru clubul din Freidorf, chiar şi în ciuda unor indisponibilităţi în formaţie: 2-3 (1-3).

„A doua repriză a fost însă sub orice critică din partea noastră. Totuşi, îmbucurător este că băieţii au dovedit caracter şi au revenit de la 1-0 pentru gazde la 1-3, căci de obicei dacă luam primul gol, apoi picam psihic şi curgeau golurile, ceea ce nu s-a mai întîmplat, din contră…”, ne-a spus după triumful de la Gottlob secundul Harry Pinzhoffer, care a insistat pe reuşita revenirii din prima parte: „Am revenit, am dovedit caracter, mă bucur pentru jucători şi îi felicit pentru victorie. Însă să nu ne culcăm pe o ureche, campionatul nu este deloc terminat iar cu echipele mai mici trebuie să cîştigăm neapărat”.

„Au fost nişte reprize diametral opuse, poate şi fizic am căzut puţin după pauză, iar astăzi ne-au şi lipsit Taub şi Leleczi, care au intrat în cîmpul muncii şi nu ne vom baza pe ei nici miercurea viitoare. Ilea a fost accidentat, nu ştim cînd va reveni, aşadar 3 piese importante lipsă, dar ne-am impus”, a mai spus Pinzhoffer, adăugînd: „Felicit echipa pentru prima repriză, ne-au dominat în a doua”.

Spartak a deschis scorul, 1-0 prin Jivan, iar Auto a răsturnat balanţa, 1-3 prin Ursachi, în minutele 30 şi 43, respectiv Pitic (45). Brazovan, din penalty, cu un sfert de oră înainte de final, lovitura de pedeapsă fiind obţinută de Dragomir, care a luat o acţiune pe cont propriu la revenirea sa în primul 11, a dat speranţe „lubeniţarilor”, însă Auto a rezistat…

„Una a fost a lor, a doua total a noastră, cînd a scos şi portarul Ionescu. Însă pe cînd Auto a concretizat cu 3 goluri dominarea din prima parte, noi n-am marcat decît un gol în cea de-a doua repriză. Ce trebuie să le spun la pauză cred că ar fi bine să le reamintesc deja cu două zile înainte de joc, pentru a nu mai avea asemenea evoluţii în repriza întîi. Ceea ce m-a bucurat este că am revenit în partea a doua în faţa unei echipe bine pregătite, căci se ştie că domnul Vlătănescu pune accent pe pregătirea fizică, şi este bine că am reuşit în plan fizic dar degeaba, căci nu mă mulţumeşte deloc un eşec. Dar aşa se întîmplă cînd unii vin doar la cîte un antrenament; cine va veni la pregătiri, va juca. Pentru că dacă nu simte fiecare puţină responsabilitate, nu facem nimic…”, ne-a spus antrenorul Ghiţă Marişescu, după eşecul cu 2-3 pe teren propriu.

Spartak Gottlob: Nicola – Marian Călin, Bura, Bota Mihai, Şuşman – Marincu, Brazovan, Bota Marcel, Jivan – Dragomir, Nastor. Au mai jucat Toth, Novac, Clej. Pe bancă: Lucaciu, Gorgan, Apostol, Haninciuc.

FC Auto Timişoara: Ionescu – Nagy, Matei, Vlădia, Kosak – Rotaru (Tănăsescu; Heller), Al-Helou, Avădanei (Buz), Ursachi – Pitic (45, Moţ), Coca. Pe bancă: Agoston, Cine, Ilie.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 1 =

 


Alte articole legate de acest subiect: