Valentin Velcea (ACS Poli): „În sezonul trecut am întîlnit adversari care ne-au pus mai multe probleme ca Dinamo”

Valentin Velcea a salutat cu o combinație de bucurie și realism excelentul debut al lui ACS Poli Timișoara în Liga 1, spunînd la conferința de presă, printre altele, că ”echipa noastră a demonstrat că merită să joace în prima divizie, a evoluat foarte bine, organizat, și băieții au respectat cu strictețe ceea ce le-am transmis! Spiritul Timișoarei a reînviat și în tribune, oamenii au împins jucătorii către prima victorie din prima ligă, în condițiile în care am aliniat 5 debutanți”

ACS Poli - Dinamo 2-0: Vali Velcea, 3 puncte clare

 

”Totuși, mai au mult de arătat și de spus ca fotbaliști, și să vedem ce transferuri vom mai face, căci campionatul este lung și va începe și Cupa României, pe care eu o consider un obiectiv îndrăzneț. Publicul a fost numeros, nu mi-a înșelat așteptările, iar cînd vrea, poate să fie la înălțime. În prima ligă e altă încărcătură, altă oră, nu se compară cu liga a doua, dar pot spune că în sezonul trecut am întîlnit adversari care ne-au pus mai multe probleme ca Dinamo”, a continuat Velcea.

Despre Bărbuț, marcatorul golului 2, antrenorul s-a declarat foarte bucuros ”că este un produs al centrului de juniori din Timișoara, îl știu de la 14 ani, a parcurs pașii corecți spre prima ligă, și îl felicit! Cred că într-un an o să ajungă mult mai valoros…” 

”Szekely a făcut un meci bun și pentru că am pus biciul pe el, l-am îndrumat prin toate mijloacele să rămînă pe calea cea bună, inclusiv prin mutarea din Complexul Studențesc”, a spus Velcea despre autorul lui 1-0, revenind apoi la colectiv: ”Suntem o echipă mică la această oră, în formare, dar vrem să arătăm că diferențele nu pot fi așa de mari în prima ligă”. 

”Punem accept pe fazele fixe, am progresat în execuție și am devenit mult mai disciplinați, de aceea nu mai încasăm așa de multe cartonașe”, a mai spus Velcea, singurul galben, pe final, în contul lui Marovic, dîndu-i dreptate.

Cît despre cîndva ex-antrenorul Timișoarei, Gigi Mulțescu, acesta a admis că ”Poli a arătat peste ce informații aveam noi despre ea, ne-a impresionat ca echipă dar pentru mine cea mai mare surpriză din seara asta a fost Dinamo!”

Nuno Claro a spus că ”mă bucur că am cîștigat și că nu am luat gol! Mulțumesc publicului, a fost atmosfera pe care o știam că este la Timișoara, iar meciul din etapa viitoare, de la CFR Cluj, nu-l privesc ca pe o revanșă ci ca pe unul obișnuit”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Valentin Velcea (ACS Poli): „În sezonul trecut am întîlnit adversari care ne-au pus mai multe probleme ca Dinamo”

  1. spartanul lugojean spune:

    MIS DINAMOVIST,dar felicit Recasul pt victorie!AU FOST CLar mAI BUNI!Dinamo m-a deluzionat si cred ca vor avea zile grele in liga1!Totusi si ACS e o echipa modesta ,dar ambitioasa!Inca o data FELICITARI ACS!POLI RECAS!

  2. micos spune:

    Asa imi place clasamentul,cum este acum!!!!Sa dea D-zeu sa fie asa si la sfarsitul campionatului,cu ACS POLI peste Steaua! Minunat!

  3. Alt dinamovist lugojan spune:

    Si io mi-s dinamovist, indragostit de mic de ros-albul din Stefan cel Mare, si doare cand vad cum Recasul asta exilat bate o legenda suferinda. Multescu ar face bine sa grupeze grabnic echipa asta plasturata ca sa faca o prestatie demna de statutul clubului… Pacat, macar de marca Seroni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 7

 


Alte articole legate de acest subiect: